Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD

Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD
Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus X555LB-XX026D au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus X555LB-XX026D

Asus X555LB-XX026DFrumusețe Incredibilă
Design clasic, elegant

Create pentru a satisface cerinÈ›ele legate de utilizarea zilnică È™i redare multimedia ale tuturor utilizatorilor ce caută un sistem elegant È™i practic, notebook-urile ASUS din Seria X îÈ›i vor redefini imaginea È™i aÈ™teptările pe care le ai de la un sistem bun la toate. Cu un finisaj foarte elegant, dominat de elemente concentrice, È™i suporturi pentru palme redesenate, sistemele din Seria X adaugă o notă sofisticată È™i elegantă unui sistem destinat utilizării zilnice. Notebook-urile sunt cu 5% mai subÈ›iri decât modelele anterioare din Seria X, dar oferă un touchpad de dimensiuni mari, echipat cu tehnologie intuitivă de detecÈ›ie multi-punct Smart Gesture, porturi USB 3.0 multiple pentru transferuri de date ultra-rapide È™i tehnologie IceCool, pentru a menÈ›ine o temperatură redusă în zona palmelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asus X555LB-XX026DApeluri video de o claritate superioară

Notebook-urile din Seria X sunt echipate cu o cameră 720p HD dotată cu un senzor foarte sensibil ce oferă un nivel foarte bun de performanță în diverse condiÈ›ii de iluminare, interioare sau exterioare. Acum poÈ›i comunica cu oricine în cele mai bune condiÈ›ii È™i la cea mai bună calitate video. Camera se poate dovedi foarte utilă pentru a È›ine legătura cu prietenii ori familia, prin intermediul apelurilor video. Ecranul în format 16:9 este de asemenea ideal pentru efectuarea de conferinÈ›e video cu colegii sau partenerii de afaceri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asus X555LB-XX026DCulori foarte vii cu tehnologia ASUS Splendid

Tehnologia exclusivă ASUS Splendid oferă imagini puternice È™i vibrante, pentru a satisface È™i cele mai exigente standarde. Aceasta optimizează setările ecranului în funcÈ›ie de aplicaÈ›ia rulată, ajustând gama de culoare È™i nivelul detaliilor. Rezultatul este o calitate ieÈ™ită din comun a imaginilor È™i culorilor în toate aplicaÈ›iile, de la filme la fotografii. Printr-o simplă apăsare a combinaÈ›iei de taste fn+C, poÈ›i activa tehnologia Splendid È™i poÈ›i alege modul preferat în funcÈ›ie de cerinÈ›ele personale È™i condiÈ›iile mediului înconjurător.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asus X555LB-XX026DPerformanță Incredibilă
O experiență de utilizare foarte bună

Sistemele din Seria X dispun de toate dotările esenÈ›iale, permiÈ›ându-È›i practic să reinventezi experienÈ›a de utilizare obiÈ™nuită. Indiferent de scenariul de utilizare, aceste notebook-uri se dovedesc a fi soluÈ›ia ideală pentru muncă sau divertisment. Sistemele sunt echipate cu procesoare Intel® până la versiunea Core™ È™i plăci video dedicate. FuncÈ›ia Instant On permite repornirea sistemului în doar 2 secunde din modul aÈ™teptare, iar interfaÈ›a USB 3.0 face posibile viteze de transfer de până la 10 ori mai mari. Sistemele din Seria ASUS X îÈ›i oferă tot ceea ai nevoie pentru o experiență de utilizare de calitate superioară, indiferent că munceÈ™ti sau rulezi conÈ›inut multimedia.

 

Productivitate și divertisment

Sistemele din seria ASUS X sunt echipate cu procesoare Intel® până la versiunea Core™ È™i plăci grafice ce oferă un nivel ridicat de performanță. Acestea integrează procesoare mai rapide, grafică mai puternică È™i un controller de memorie încorporat foarte avansat, ce suportă la fel de bine sarcini zilnice de utilizare sau redarea de conÈ›inut multimedia. SoluÈ›iile portabile din Seria ASUS X put rula concomitent aplicaÈ›ii multiple fără a le fi afectată performanÈ›a, rezultând într-o experiență foarte plăcută de utilizare, într-un profile ultra-portabil.

 

Accesibilitate similară unui smartphone

Tehnologia exclusivă ASUS Super Hybrid Engine II le permite notebook-urilor să ofere acelaÈ™i nivel de accesibilitate oferit de smartphone-uri, cu repornire aproape instantanee din modul aÈ™teptare. FuncÈ›ia Instant-on de repornire în doar 2 secunde din modul aÈ™teptare elimină practic timpii foarte lungi de repornire, ajutându-te să te bucuri de un nivel crescut de productivitate. De asemenea, tehnologia ASUS Super Hybrid Engine II optimizează autonomia bateriei prin rularea unor moduri specifice de funcÈ›ionare, în funcÈ›ie de sarcina efectuată. Datorită funcÈ›iei de repornire instantanee, notebook-urile ASUS pot rămâne în modul aÈ™teptare pentru perioade de până la 2 săptămâni! Nu trebuie să-È›i faci griji privind siguranÈ›a datelor tale, deoarece acestea sunt 

 

Performanță și divertisment mai rapide cu USB 3.0

InterfaÈ›a USB 3.0 oferă viteze de transfer de până la 10 ori mai mari decât USB 2.0, cele două port-uri* disponibile reducând semnificativ timpii de acces È™i salvare a datelor (fotografii, muzică, clipuri video de dimensiuni mari) pe dispozitive externe compatibile. PoÈ›i să uiÈ›i toate frustrările legate de timpii de aÈ™teptare, un film HD în format Blu-ray cu dimensiunea de 25GB putând fi transferat în doar 70 de secunde.

 

 

Asus X555LB-XX026DSunet Incredibil
Sunet precis și foarte clar, pentru o experiență cinematică completă

Cele mai multe notebook-uri folosesc doar difuzoarele încorporate, de obicei de dimensiuni mici, pentru generarea sunetului. Sunetul rezultat este generat de o singură sursă È™i este foarte plat. Asemenea tuturor celorlalte notebook-uri create de ASUS, modelele din Seria X sunt echipate cu tehnologiile SonicMaster È™i ASUS AudioWizard, ce îÈ›i permit să te bucuri de un sunet de înaltă fidelitate. Bucură-te de un sunet omnidirecÈ›ional È™i foarte nuanÈ›at cu sistemele din Seria X.

 

 

Sunet mai clar și bass mai profund

Dezvoltată de către echipa ASUS Golden Ear împreună cu Bang & Olufsen ICEpower®, tehnologia SonicMaster îÈ›i permite să te bucuri de un pachet multimedia portabil deosebit de atractiv. Aceasta combină componente audio foarte puternice cu un software optimizat, îmbunătățind claritatea È™i puterea sunetului. Difuzoarele È™i camerele de rezonanță de dimensiuni mari îÈ›i permit să te bucuri de un sunet mai clar, puternic È™i mai detaliat, ce amplifică semnificativ experienÈ›a audio în toate scenariile de utilizare, fie că este vorba despre filme sau muzică. Tehnologia ASUS SonicMaster împreună cu soluÈ›ia de optimizare audio proprietară AudioWizard îÈ›i permit să beneficiezi de o experiență sonoră deosebită.

 

Optimizarea sunetului cu AudioWizard

AudioWizard este o soluÈ›ie software pentru optimizarea sunetului dezvoltată de către ASUS împreună cu Waves, profesioniÈ™ti ai procesării audio È™i laureaÈ›i GRAMMY Award® pentru domeniul Tehnic în 2011. Cele cinci moduri de funcÈ›ionare selectabile sunt create pentru a răspunde tuturor cerinÈ›elor tale, precum È™i caracteristicilor mediului de ascultare. Bucură-te de un sunet foarte realist pentru muzică, filme È™i jocuri, toate aceste moduri fiind optimizate cu atenÈ›ie de către echipa ASUS Golden Ear. InterfaÈ›a proprietară este foarte uÈ™or de folosit, oferindu-È›i acces rapid È™i direct la conÈ›inutul tău preferat. Este atât de flexibilă încât îi poÈ›i modifica aspectul È™i setările în doar câteva secunde!

 

 

Asus X555LB-XX026DControl tactil incredibil
Precizie de excepție

Echipa ASUS Golden Finger pune accentul pe interfeÈ›ele de utilizare naturale, dezvoltând standarde mult mai avansate decât media din acest segment. În acest fel, ASUS asigură faptul că utilizatorii se vor bucura de o experiență confortabilă È™i de calitate, în orice aplicaÈ›ie È™i în orice moment. Sistemele din Seria X dispun de touchpad-urile de dimensiuni mari, echipate cu tehnologie Smart Gesture, oferă un nivel ridicat de precizie È™i viteză de răspuns, pentru o experiență de utilizare superioară. Tastatura ergonomică, fabricată dintr-o singură bucată, a fost creată pentru a-È›i oferi cea mai confortabilă experiență de utilizare.

 

Sistem multi-touch foarte intuitiv și ușor de folosit

Touchpad-urile cu sistem de detecÈ›ie multi-punct cu care sunt echipate sistemele din Seria X dispun de tehnologie Smart Gesture, ce oferă o experiență de utilizare superioară. Acestea permit un nivel de interacÈ›iune ieÈ™it din comun, dispunând de funcÈ›ii precum scroll sau click dreapta pentru accesul rapid la diverse aplicaÈ›ii avansate, fără a utiliza mouse-ul. Tehnologia Smart Gesture suportă o serie întreagă de comenzi tactile, precum zoom, scroll sau apăsare, ce simulează funcÈ›iile Windows 8 dedicate în mod special ecranelor cu control tactil. Touchpad-ul oferă un nivel ridicat de control al pointer-ului È™i are dimensiuni suficient de mari încât să suporte fără probleme toate gesturile disponibile pentru Windows 8.

 

Tastatură ergonomică fabricată dintr-o singură bucată

Tastatura cu sistem de asamblare posterior, fabricată dintr-o singură bucată, previne senzaÈ›ia de "plutire" a tastelor, asigurându-È›i o experiență de tastare foarte confortabilă. Tastatura de tip Chiclet, foarte ergonomică, oferă un spaÈ›iu suficient de mare între taste pentru a permite un nivel ridicat de precizie la tastare. Fiecare tastă este fabricată conform Raportului Perfect dezvoltat de către ASUS privind forÈ›a È™i acceleraÈ›ia degetului la apăsare, crescând sensibilitatea tastelor pentru o utilizare mai rapidă. Aceste elemente ajută la reducerea oboselii degetelor chiar È™i în urma unor perioade de utilizare prelungite.

 

 

 

Asus X555LB-XX026DSoluție Cloud Incredibilă
Accesează-È›i datele È™i fiÈ™ierele oricând È™i oriunde

Cu ASUS WebStorage poÈ›i accesa data È™i fiÈ™ierele tale favorite de pe orice dispozitiv ce dispune de o conexiune Internet. AplicaÈ›ia ASUS WebStorage poate fi sincronizată pe mai multe dispozitive în mod automat pentru a te asigura că utilizezi întotdeauna cea mai recentă versiune a fiÈ™ierelor tale; poÈ›i partaja fotografii È™i clipuri video cu prietenii or familia, È™i face streaming audio È™i video direct către dispozitivul tău favorit. X550 le oferă utilizatorilor 32GB spaÈ›iu de stocare în cadrul serviciului WebStorage, disponibili în mod gratuit pentru doi ani.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus X555LB-XX026D.

» Specificatii Asus X555LB-XX026D
Laptop Asus X555LB-XX026D Intel Core i7 Broadwell 5500U up to 3.0GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD

Asus X555LB-XX026D


Procesor
Procesor
Intel Core i7
Model Procesor
i7-5500U
Frecventa
2.4 - 3.0 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
14 nm
Arhitectura
Broadwell
Grafica integrata
HD 5500
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
1
Slot 1
4096 MB
Stocare
Capacitate
1 TB
Viteza
5400 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
DVD-RW
Placa Video
Producator chipset
nVidia
Seria
GeForce
Model
940M
Memorie dedicata
2048 MB
Tip
DDR3
Altele
OpenGL 4.5
Suport DirectX 12
Da
Placa video
Dedicata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Glossy
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 b/g/n
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
1
USB 3.0
2
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
Da
Cititor carduri
3-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC
Tastatura
Chiclet
Tastatura numerica
Da
Tastatura layout
US
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
2
Putere
37 Whr
Software
Sistem de operare
Free DOS
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
382 x 256 x 25.8 mm
Greutate
2.3 kg
Culoare
Negru
» Comentarii Asus X555LB-XX026D
© 1994 - 2020 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert