Despre Noi

   Bine ati venit pe site-ul BOCRIS.RO

   Daca sunteti deja client BOCRIS, veti recunoaste efortul pe care care compania noastra il face pentru a oferi consumatorilor produse de calitate, diversificate si, nu in ultimul rand, la preturi cat mai mici.

    Pe BOCRIS.RO veti descoperi cea mai buna destinatie online din Prahova pentru computere, electronice, produse multimedia si nu numai. Am creat un site care ofera o selectie foarte mare de branduri la cele mai mici preturi. Daca sunteti aici sa cautati ultimile aparitii in materie de laptop-uri, desktop-uri, televizoare, imprimante, camere digitale, GPS-uri, componente hardware, noi le avem. In plus, furnizam informatii actualizate zi de zi pentru produse, fotografii detaliate si cat mai multe date pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita.

   Pentru ca suntem un lider in domeniu de peste un deceniu, stim cum sa furnizam produsele care implinesc cel mai bine nevoile dumneavoastra si cum sa oferim un service prompt si personalizat, peste asteptari. Ne angajam sa va oferim ajutorul nostru, livrare rapida si cel mai bun serviciu pentru clienti.

   De ce sa cumparati de la BOCRIS.RO

  • Tratam fiecare client cu respect si, pentru noi, fiecare comanda este importanta.
  • Oferim cele mai bune produse ale industriei de tehnologie a informatiei la cele mai mici preturi.
  • Va oferim suport telefonic pentru a lua cea mai buna decizie, service garantie si postgarantie si livrare in toata tara.
  • Avem gama larga de componente pentru calculator, ajutandu-va, astfel sa va achizitionati un PC personalizat.

   COMPANIA

   Pe o piata care se dezvolta si devine din ce in ce mai complexa, cumparatorii de tehnica de calcul cauta acum expertii mai mult ca niciodata.

   Cu 4 magazine deschise in orasul Ploiesti BOCRIS este retailer de produse electronice si tehnica de calcul. Seriozitatea si inovatia sunt punctele noastre forte. Piata de retail impune noi idei, noi modalitati de a spori incantarea consumatorilor si noi modalitati de a comunica.

   Succesul nostru este construit pe baza principiului nostru de avea grija de fiecare client ca de noi insine. De la inceput, cea mai importanta preocupare a fost grija pentru client si pentru a servi nevoilor acestuia, pentru a il ajuta sa inteleaga cum tehnologia il poate ajuta.

   Gama de produse oferite de BOCRIS apartine a peste 250 de brand-uri, suntem parteneri si dealeri autorizati ai celor mai mari producatori.

   Peste 30 de angajati isi pun in slujba talentele pentru a ajuta cumparatorii sa profite din plin de beneficiile produselor prin intermediul locatiilor magazinelor, consultantei la cumparare, suportului de service si site-ului BOCRIS.RO. Ei raspund cu promptitudine, fac recomandari si ofera cele mai bune solutii. Suntem mandri de fiecare membru din echipa noastra, caci ei fac diferenta.

   Incepand cu 1994 BOCRIS s-a dezvoltat constant si si-a consolidat afacerea prin inovatie. Ne transformam constant intr-o companie cu orientare spre client, punand accent pe folosirea cu eficacitate a tehnologiei de catre client. Ca majoritatea companiilor, am inceput modest. Am fost in mod semnificativ provocati si am crescut din provocari. Angajamentul catre clienti a adus cu sine si cresterea.

   Doar pentru ca avem cele mai mici preturi, nu inseamna ca ne dramuim la servicii. De fapt, tocmai pentru ca avem grija de fiecare client atunci cand ne viziteaza magazinul sau service-ul, atunci cand ne contacteaza la telefon sau atunci cand se logheaza pe site-ul nostru, am castigat increderea meritata si ne facem treaba cu entuziasm, urmarind sa va servim. Si intentionam sa o facem in fiecare zi.

 

© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor