HDD Western Digital Black 1TB 64MB 7200rpm SATA3 3.5" WD1003FZEX

HDD Western Digital Black 1TB 64MB 7200rpm SATA3 3.5" WD1003FZEX
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului HDD WD Black 1TB au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

HDD WD Black 1TB

 

 

Western Digital Caviar Black 

 

Performanta maxima
Caracteristicile de ultima generatie asigura o performanta superioara in lucrul cu aplicatii solicitante precum programe  de editare foto-video sau diverse jocuri.

 

 

 

Fara compromis
Performanta superioara, capacitatea de stocare extinsa, fiabilitate sporita si tehnologii de ultima generatie . Toate acestea transforma WD Black in solutia optima pentru cei care vor sa achizitioneze cele mai performante produse.

 

 

Componente electronice peformante

Procesor dual — putere de procesare dublă pentru a asigura lucrul condiţii optime în orice scenariu 

Dynamic Cache — Algoritmul WO dynamic cache imbunătăţeşte performanţa în timp real, prin optimizarea alocarii cache intre citiri şi scrieri. De exemplu, dacă procentul de citire il depăşeşte cu mult pe cel de scriere, drive-ul alocă automat mai mult cache pentru citirea de date, fapt care creşte semnificativ performanţa. 

Arhitectură mecanică fiabilă 
Fiabilitatea extinsă a hard-disk-ului ajută la protejarea datelor stocate pe drive. 

Tehnologia NoTouch Ramp Load 

Capul de Înregistrare nu iese niciodată din cadru, datele fiind astfel protejate. 

StableTrac — Axul motorului este securizat la ambele capete pentru a se reduce vibraţille şi pentru a stabiliza platanele in timpul operatiundor de citire sau scriere. Tehnologia este disponibilă doar pentru modelele de 2 sau 4TB.

Avantajul WD
WD testează produsele folosind o serie de teste intitulate F.I.T (Functional integrity Testing) inainte ca acestea să fie lansate. Aceste testări asigură că performanţa şi fiabilitatea produselor se incadrează in cerinţele brand-ului WD. WD deţine de asemenea o bază de date cu peste 1000 de articole ajutătoare, software-uri şi utilitare. Liniile de suport telefonic sunt disponibile pentru dumneavoastră pentru mai multe ore, asigurandu-ne astfel că veţi primi ajutorul dorit atunci cand aveti nevoie. Linia de suport gratuită dedicată utilizatorilor este de asemenea disponibilă. Pentru informaţii adiţionale, puteţi de asemenea accesa si site-ul de suport WD. 

Upgrade-ul disk-ului se realizează rapid si usor 
Software-ului WD Acronis True Image, disponibil gratuit pe site-ul de suport al WD, permite copierea datelor pe un nou drive, astfel nemaifiind necesară reinstalarea sistemului de operare şi a programelor favorite pentru a te bucura de noua unitate de stocare. 

Recomandare de folosire
Hard disk-urile WD Black sunt testate pentru a fi folosite de PC-uri, workstation-uri de mare performanţă şi de notebook-uri. 
Hard disk-urile destinate desktop-urilor nu sunt recomandate pentru mediile RAID. Vă recomandăm folosirea WD Red pentru sistemele NAS cu 1-5 bay-uri şi a hard disk-urilor WD Enterprise pentru sistemele NAS cu peste 5 bay-uri. 

» Scurta descriere
HDD intern WD, 3.5", 1TB, BLACK, SATA3, 7200rpm, 64MB

De la Bocris poti cumpara online HDD WD Black 1TB WD1003FZEX.

» Specificatii HDD WD Black 1TB
HDD Western Digital Black 1TB 64MB 7200rpm SATA3 3.5" WD1003FZEX

Western Digital WD1003FZEX


Specificatii
Capacitate
1000GB
Buffer
64MB
Interfata
SATA 3 (6.0Gb/s)
Viteza de rotatie
7200 rpm
Form Factor
3.5"
» Comentarii HDD WD Black 1TB
© 1994 - 2022 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert