DEPLASARE ECHIPA BOCRIS LA SEDIUL CLIENTULUI pretul este per KM dus+intors

DEPLASARE ECHIPA BOCRIS LA SEDIUL CLIENTULUI pretul este per KM dus+intors
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Bocris BSRV_PrDeSeCl au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

DEPLASARE ECHIPA BOCRIS LA SEDIUL CLIENTULUI pretul este per KM dus+intors

Pretul se calculeaza pe km dus-intors 2.8 lei pe KM
Informatii In functie de locatia clientului de anvergura lucrarii si durata lucrarii, exista posibilitatea ca la tariful total sa se adauge cheltuieli suplimentare cu diurna si cazare. Clientul va fi informat de aceste costurile anterior inceperii lucrarilor.
Explicatie Tariful este valabil pentru deplasarile din exteriorul orasului Ploiesti si se calculeaza cu punctul de pornire si sosire in orasul Ploiesti, sediul societatii Bocris. Punctul intermediar fiind locatia clientului final.
Important Pretul este valabil doar pentru serviciul de deplasare si nu include niciun alt serviciu. Constatarea problemei si sau remedierea sau dupa caz instalarea unui produs sau serviciu implica costuri supimentare .Costul total este format din costul deplasarii+costul produsului +costul manoperei ce are un plan tarifar pe ora. Aceste costuri se regasesc pe siteul Bocris.ro
» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online DEPLASARE ECHIPA BOCRIS LA SEDIUL CLIENTULUI pretul este per KM dus+intors BSRV_PrDeSeCl.

» Specificatii
DEPLASARE ECHIPA BOCRIS LA SEDIUL CLIENTULUI pretul este per KM dus+intors

Bocris BSRV_PrDeSeCl

Deplasarea unei echipe Bocris la sediul clientului pretul este pe km


Detalii
Pretul se calculeaza pe km dus-intors
2.8 lei pe KM 
Info
In functie de locatia clientului de anvergura lucrarii si durata lucrarii, exista posibilitatea ca la tariful total sa se adauge cheltuieli suplimentare cu diurna si cazare. Clientul va fi informat de aceste costurile anterior inceperii lucrarilor.
Explicatie
Taiful este valabil pentru deplasarile din exteriorul orasului Ploiesti si se calculeaza cu punctul de pornire si sosire in orasul Ploiesti, sediul societatii Bocris. Punctul intermediar fiind locatia clientului final.
Informatii
Important
Pretul este valabil doar pentru serviciul de deplasare si nu include niciun alt serviciu. Constatarea problemei si sau remedierea sau dupa caz instalarea unui produs sau serviciu implica costuri supimentare .Costul total este format din costul deplasarii+costul produsului +costul manoperei ce are un plan tarifar pe ora. Aceste costuri se regasesc pe siteul Bocris.ro 
DeplasareaUneiEchipeBocrisSediulDumneavoastra
» Comentarii
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor