Laptop AsusPRO Essential PU551JA-CN034G Intel Core i7 Haswell 4712MQ up to 3.3GHz 16GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD Windows 8.1 Pro

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului AsusPRO Essential PU551JA-CN034G au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

AsusPRO Essential PU551JA-CN034G

Notebook-urile din seria ASUSPRO PU Essential sunt accesibile È™i foarte fiabile. Ele au fost create în mod special pentru a răspunde cerinÈ›elor companiilor de dimensiuni mici È™i mijlocii È™i oferă un nivel ridicat de fiabilitate È™i securitate într-un pachet special conceput pentru segmentul business. Destinate în mod special firmelor în continuă dezvoltare, multe dintre care nu dispun de un departament IT dedicat, acestea îmbunătățesc productivitate È™i fiabilitatea. Pe scurt, sunt alegerea perfectă pentru companiile tinere în plină ascensiune.

ASUSPRO PU Essential sunt accesibile și foarte fiabile

Design profesional

ASUS PRO ESSENTIAL PU - Subtil si elegant

 

Subtil și elegant

Modelele din Seria ASUSPRO PU sunt fabricate dintr-o singură bucată, având astfel un aspect mult mai rezistent È™i fiabil. Design-ul este extins la partea de jos, eliminând toate componentele inutile È™i oferind un finisaj metalic foarte atrăgător.

 

 

 

Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută

Calitatea tastaturii este vitală pentru comunicaÈ›iile profesionale, È™i, din acest motiv, acest element este foarte important pentru clienÈ›ii din mediul de afaceri. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria PU, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permiÈ›ându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secÈ›iune numerică completă È™i butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficienÈ›a în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

AsusPRO Essential PU - Tastatura confortabila

 

AsusPRO Essential PU551JA-CN034GTouchpad de dimensiuni mari cu suport pentru gesturi
Mai ușor de folosit și funcții de scroll, rotire și zoom mult mai precise

SuprafaÈ›a touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporÈ›ională cu dimensiunile ecranului, pentru un look È™i mai atrăgător. Mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparÈ›inând unor firme concurente, acesta oferă control extins pentru gesturi, dar È™i un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuieÈ™te efective mouse-ul, reprezentând o soluÈ›ie de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea È™i mărirea/micÈ™orarea imaginii, precum È™i apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulÈ›i paÈ™i, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.


 

 

Asus PU551JA-CN034GEcran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă

Finisajul mat al ecranului sistemelor ASUSPRO previne reflexiile nedorite È™i reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariÈ›ia amprentelor, făcându-È›i toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a creÈ™te productivitate, suprafeÈ›ele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic È™i dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă È™i plăcută la atingere.

 

Mai multă siguranță pentru afacerea ta

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO™ extrem de stricte

Utilizatorii din mediul de business È™i organizaÈ›ional au cerinÈ›e mai ridicate în ceea ce priveÈ™te standardele È™i fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obiÈ™nuite. În ciuda stricteÈ›ii testelor, laptopurile È™i-au dovedit rezistenÈ›a ridicată la cădere, dar È™i o performanță deosebită în ceea cep priveÈ™te rezistenÈ›a balamalelor, precum È™i în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecÈ›ie anti-È™oc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte

Unitate de stocare cu protecție anti-șoc previne pierderea datelor

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential oferă un nivel ridicat de protecÈ›ie pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sistemele de absorbÈ›ie a È™ocurilor ce protejează hard disk-ul împotriva È™ocurilor È™i loviturilor din timpul transportului. În plus, discul rigid dispune de un mecanism complet de protecÈ›ie ce constă în soluÈ›ia hardware G-sensor È™i software-ul pentru protecÈ›ia unității de stocare ce previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menÈ›inere a securității È™i rezistenÈ›ei datelor. Sistemul utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal È™i ridicat. Ultimul este activat în mod implicit È™i funcÈ›ia de detectare a impactului rămâne permanent pornită.

Unitate de stocare cu protecție anti-șoc previne pierderea datelor

Productivitate crescută È™i uÈ™urință în administrare

ASUSPRO Business CenterASUSPRO Business Center pentru 
administrarea PC-ului cu ajutorul unei soluții foarte simple

Ajută companiile de dimensiuni mici să-È™i administreze 
PC-urile într-o manieră simplă È™i eficientă

 

ASUSPRO Business Center este o platformă complet nouă ce include elemente hardware, software È™i firmware permiÈ›ându-le utilizatorilor să se bucure de capabilități unice de securitate È™i productivitate. Aceasta se adresează în mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificând procesul de administrare È™i uÈ™urinÈ›a în utilizare.

FuncÈ›ia Wake-on-LAN(WOL) permite pornirea PC-ului prin simpla transmitere a unui mesaj în reÈ›ea

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential includ un modul încorporat plăcii de bază ce suportă funcÈ›ia Wake-on-LAN (WOL). Aceasta permite pornirea PC-ului din modul aÈ™teptare prin transmiterea unui mesaj în reÈ›ea cu ajutorul interfeÈ›elor LAN. FuncÈ›ia este extrem de importantă pentru mentenanÈ›a È™i suportul la distanță al PC-urilor.

Sistem de alertare inteligent pentru schimbarea bateriei ÅŸi conectarea alimentării

Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune disponibilă opÈ›ional, ce oferă o autonomie extinsă, iar adăugarea unei baterii externe poate chiar dubla durata de viață a bateriei. De asemenea, bateriile pot fi înlocuite cu uÈ™urință, atunci când este cazul. În cazul în care adaptorul de alimentare nu este conectat în mod corect la laptop, conectorul inteligent integrat sistemelor din Seria PU va genera o alertă, prevenind întreruperea bruscă a alimentării È™i orice întârziere a lucrului.

 

Conectivitate permanentă prin intermediul tehnologiilor dual-band Wi-Fi și 4G LTE *

Seria ASUSPRO PU oferă acum conectivitate 4G LTE È™i dual-band Wi-Fi, astfel încât utilizatorii rămân în permanență conectaÈ›i. SoluÈ›ia Wi-Fi dual-band suportă frecvenÈ›ele de 2.4GHz È™i 5GHz pentru un nivel maxim de flexibilitate, în timp ce tehnologia 4G LTE este de până la 10 ori mai rapidă decât conexiunile de date mobile anterioare.

*SoluÈ›ia 4G LTE este disponibilă numai în cazul seriei PU551.

USB 3.0 și USB Charger+USB 3.0 și USB Charger+ asigură transferuri de date ultra-rapide și alimentează foarte rapid dispozitivele portabile

Notebook-urile sunt echipate cu o interfață USB 3.0 ultra-rapidă de ultimă generaÈ›ie, asigurând transferul de date la cele mai ridicate viteze disponibile, de 10 mai bune decât cele oferite de interfeÈ›ele USB 2.0. SoluÈ›ia software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu uÈ™urință telefoanele inteligente, player-ele multimedia È™i alte dispozitive portabile chiar È™i atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul aÈ™teptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

Green ASUS

ASUS se numără printre promotorii proceselor de producÈ›ie ecologice, minimalizând impactul asupra mediului înconjurător prin intermediul unei iniÈ›iative numite GreenASUS. Aceasta acoperă patru arii de interes: design ecologic, procese de producÈ›ie ecologice, procese de achiziÈ›ie ecologice, dar È™i servicii È™i marketing ecologice. ASUS este dedicată idealului salvării mediului înconjurător prin dezvoltarea de noi produse într-un mod responsabil, iar Seria ASUSPRO reuÈ™eÈ™te să combine într-un mod perfect costuri reduse de producÈ›ie È™i utilizare cu cele mai ridicate standarde de mediu. Produsele sunt de asemenea certificate EPEAT, Energy Star È™i RoHS.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online AsusPRO Essential PU551JA-CN034G.

» Specificatii AsusPRO Essential PU551JA-CN034G
Laptop AsusPRO Essential PU551JA-CN034G Intel Core i7 Haswell 4712MQ up to 3.3GHz 16GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 4600 15.6" Full HD Windows 8.1 Pro

Asus PU551JA-CN034G


Procesor
Procesor
Intel Core i7
Model Procesor
i7-4712MQ
Frecventa
2.3 - 3.3 GHz
Numar nuclee
4
Smart Cache
6 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Grafica integrata
HD 4600
Memorie
Capacitate
16 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
2
Slot 1
8192 MB
Slot 2
8192 MB
Stocare
Capacitate
500 GB
Viteza
7200 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
DVD-RW
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 4600
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie
1920 x 1080 pixeli
Format
Full HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 ac
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
2
USB 3.0
2
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
Da
Carduri suportate
MMC, SD, SDHC, SDXC
Tastatura numerica
Da
Tastatura layout
US
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Cititor de amprente
Da
Suport TPM
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
9
Software
Sistem de operare
Windows 7 Pro
Versiune
64 bit
Software inclus
Licenta upgrade Windows 8.1 Pro
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
380 x 256 x 36 mm
Greutate
2.75 kg
Culoare
Negru
» Comentarii AsusPRO Essential PU551JA-CN034G
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert