Laptop Asus ROG G751JY-T7422D Intel Core i7 Haswell 4750HQ up to 3.2GHz 16GB DDR3 HDD 1TB SSD 128GB nVidia GeForce GTX 980M 4GB 17.3" Full HD

Laptop Asus ROG G751JY-T7422D Intel Core i7 Haswell 4750HQ up to 3.2GHz 16GB DDR3 HDD 1TB SSD 128GB nVidia GeForce GTX 980M 4GB 17.3" Full HD
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus ROG G751JY-T7422D au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus ROG G751JY-T7422D

Laptop de gaming invincibilLaptop de gaming invincibil cu tehnologie de overclocking TurboMaster

G751 este un laptop imbatabil dedicat pasionaÈ›ilor de jocuri, echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 de a 4-a GeneraÈ›ie, placă video NVIDIA® GeForce® GTX cu tehnologie TurboMaster pentru overclocking stabil al GPU-ului È™i tehnologie de sunet ROG AudioWizard, pentru o experiență cât mai realistă. Sistemul inteligent de răcire, dotat cu două ventilatoare, menÈ›ine temperaturile scăzute chiar È™i în cele mai intense bătălii virtuale, iar tastele speciale îÈ›i oferă acces imediat la aplicaÈ›ia Steam, dar È™i posibilitatea înregistrării È™i partajării acÈ›iunii din jocuri!

Instrumentul perfect pentru jocuriInstrumentul perfect pentru jocuri

Finisajul din aluminiu È™i logo-ul ROG iluminat sunt primele elemente ce pun în evidență faptul ROG G751 este destinat în mod special pasionaÈ›ilor de jocuri. Ecranul Full HD cu unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade È™i finisaj anti-reflex îÈ›i permit să devii o parte a lumii virtuale creată de jocuri; în acelaÈ™i timp, tastatura înclinată la un unghi foarte ergonomic reduce semnificativ oboseala mâinilor în timpul sesiunilor prelungite de jocuri. De asemenea, beneficiezi chiar È™i de Taste de Jocuri speciale pentru Steam, înregistrarea acÈ›iunii de pe ecran È™i rularea de comenzi macro.

 

G751 Carcasă din aluminiu Carcasă din aluminiu inspirată de design-ul avioanelor de vânătoare cu tehnologie stealth

ROG G751 păstrează elementele de design inspirate din liniile avionului de luptă cu tehnologie stealth F22 Raptor, ce au devenit un simbol notebook-urilor ROG din Seria G; acest model dispune însă de un finisaj din aluminiu È™i un logo ROG iluminat. De asemenea, Orificiile radiatoarelor creează un efect vizual deosebit, menÈ›inând în acelaÈ™i timp un nivel ridicat de eficiență al sistemului de răcire.

 

Asus Republic Of Gamers G751

 

Tastatură ergonomică înclinată

ROG G751 vine echipat cu o tastatură ergonomică înclinată È™i un suport pentru palme durabil, confortabil È™i special conceput pentru a preveni alunecarea È™i a-È›i oferi un nivel ridicat de confort chiar È™i în timpul sesiunilor de jocuri prelungite.

Asus Republic Of Gamers G751

Taste programabile pentru jocuri și taste WASD special marcate

ROG G751 dispune de butoane dedicate pentru acces instantaneu la Steam È™i înregistrarea acÈ›iunii de pe ecran printr-o simplă apăsare de buton. Tasta ASUS ROG Macro Key poate fi programată cu până la trei comenzi, astfel încât poÈ›i executa cu foarte mare uÈ™urință combinaÈ›ii multi-tastă în jocuri, poÈ›i lansa diverse aplicaÈ›ii sau încărca un anume site web printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, dispune de taste WASD special marcate.

Asus Republic Of Gamers G751Tastatură cu timp excelent de răspuns și sistem de iluminare

Tastatura fabricată dintr-o singură bucată are o cursă de doar 2.5mm, oferindu-È›i astfel o experiență excelentă în utilizare È™i un timp de răspuns foarte bun. Tastele indicatoare (săgeÈ›i) izolate sunt perfect pentru jocuri, în timp ce touchpad-ul de dimensiuni mari cu suport pentru gesturi È™i butoane foarte sensibile permit navigarea foarte rapidă.

Ecran Full HD IPS spectaculos

Ecranul Full HD IPS îÈ›i oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade pentru o minimă migraÈ›ie a culorilor chiar È™i atunci când imaginile sunt vizualizate la unghiuri extreme. Te vei bucura de o calitate spectaculoasă a imaginilor È™i o acurateÈ›e incredibilă a culorilor, È™i vei putea chiar împărtăși momentele favorite din jocuri cu familia sau prietenii. De asemenea, ecranul dispune de un finisaj mat, ce elimină fenomenul reflexiilor nedorite, È™i arată foarte bune în orice condiÈ›ii de iluminare, reducând în acelaÈ™i timp oboseala ochilor È™i oferindu-le pasionaÈ›ilor de jocuri un nivel superior de confort în utilizare.

Asus Republic Of Gamers G751 ROGPerformanță extraordinară în jocuri

Procesorul quad-core Intel® i7 îÈ›i oferă nivelul de performanță necesar unei experienÈ›e foarte bune în jocuri fără a sacrifica în vreun fel nivelul de eficiență, în timp ce placa video de gaming din seria NVIDIA®GeForce® GTX satisface cerinÈ›ele chiar È™i celor mai exigenÈ›i pasionaÈ›i de jocuri. Tehnologia ASUS TurboMaster suportă overclocking-ul în timp real al procesorului, în timp ce un sistem de răcire inteligent, dotat cu două ventilatoare, asigură faptul că ROG G751 suportă toate cerinÈ›ele jocurilor celor mai avansate.

Procesorul foarte performant Intel® Core™ i7 de a 4-a GeneraÈ›ie utilizat în cazul modelului ROG G751 oferă un nivel ridicat de performanță, atât în jocuri cât È™i în sarcinile de utilizare zilnică.

SoluÈ›ie grafică dedicată entuziaÈ™tilor din seria NVIDIA® GTX

Cea mai nouă serie de plăci video dedicate entuziaÈ™tilor NVIDIA® GTX atinge performanÈ›e de peste 9.3K în suita de teste sintetice 3DMark 11, oferindu-È›i o calitate mai bună a imaginilor în jocurile cu o acÈ›iune ultra-rapidă. NVIDIA® GeForce® Experience™ optimizează setările pentru a atinge rezoluÈ›ii ridicate, suportând un nivel mult mai bun de detaliu în jocuri, pentru imagini extrem de clare; de asemenea, accelerează viteza cadrelor, pentru o experiență de jocuri cât mai cursivă.

G751 ASUS TurboMaster pentru accelerarea performanțelor graficeASUS TurboMaster pentru accelerarea performanțelor grafice

Tehnologia ASUS TurboMaster îÈ›i oferă cea mai bună experiență în jocuri. ASUS TurboMaster suportă accelerarea performanÈ›elor GPU-ului în timp real, oferindu-È›i un spor de viteză de peste 5%. Un design actualizat al PCB-ului asigură o sursă de alimentare foarte stabilă; în plus, sistemul dispune de un etaj de alimentare cu 3 faze pentru GPU, È™i condensatori de calitate superioară fabricaÈ›i din Tantal.

 

G751 două ventilatoare pentru performanță și stabilitate superioareSistem de răcire inteligent dotat cu două ventilatoare pentru performanță și stabilitate superioare

Sistemul de răcire Hyper Cool foloseÈ™te două ventilatoare independente È™i două radiatoare din cupru, garantând un nivel superior de stabilitate chiar È™i în cazul overclocking-ului. Atât CPU-ul cât È™i GPU-ul sunt răcite în mod separat, în funcÈ›ie de necesități, iar GPU-ul este dotat cu 3 trei radiatoare conectate direct la chip-ul grafic, maximizând eficienÈ›a răcirii È™i minimalizând nivelul de zgomot. Aerul cald este dirijat departe de utilizator, datorită plasării orificiilor de ventilaÈ›ie în zona din spate.

G751 Echipat pentru a oferi o experiență incredibilă în jocuriEchipat pentru a oferi o experiență incredibilă în jocuri

Tehnologia Intel® Thunderbolt™ permite transmiterea conÈ›inutului video È™i a datelor la viteze foarte ridicate, prin intermediul unei singure conexiuni; în timp ce GameFirst III optimizează interfeÈ›ele de reÈ›ea, pentru a-È›i oferi o experiență foarte cursivă în jocuri. ROG G751 vine echipat cu un ecran Full HD IPS ce îÈ›i permite să te bucuri de un nivel incredibil al detaliilor grafice. De asemenea, dispune de tehnologia ASUS Trinity Display, ce permite conectarea sistemului ROG G751 la maximum trei monitoare, pentru o excelentă configuraÈ›ie multi-monitor.

 

Thunderbolt

Conectivitate ultra-rapidă cu tehnologia Thunderbolt™

Tehnologia Intel® Thunderbolt™ permite transmiterea de date È™i semnal video prin intermediul unei singure conexiuni. Acest nou standard suportă viteze de până la 20Gbit/s, aproximativ de două ori mai mari decât USB 3.0. Suportul pentru cele două protocoale îÈ›i oferă mai multe opÈ›iuni de conectivitate, permiÈ›ându-È›i să transformi ROG G751 într-un adevărat hub pentru diverse dispozitive.

Optimizarea conexiunii la rețea cu GameFirst III

GameFirst III optimizează conexiunile la reÈ›ea pentru a-È›i oferi o experiență foarte cursivă în jocuri, prioritizând pachetele de date transmise de aceste programe È™i alocându-le o lățime de bandă mai mare. Această funcÈ›ie le oferă acces utilizatorilor la patru moduri pre-setate de prioritizare a pachetelor de date, precum È™i multiple setări manuale, în cazul în care doriÈ›i un control mai direct asupra funcÈ›iilor de reÈ›ea. AveÈ›i la dispoziÈ›ie chiar È™i un utilitar de Monitorizare a ReÈ›elei, astfel încât poÈ›i administra cu uÈ™urință traficul în reÈ›ea È™i testa vitezele conexiunilor.

Suport 4K/Ultra HD

Port-ul HDMI 1.4 oferă suport pentru rezoluÈ›ii foarte ridicate, mult mai bune decât sistemele 1080p standard în acest moment. În spiritul promisiunii de a oferi permanent cele mai recente inovaÈ›ii È™i tehnologii, ROG G751 suportă acum È™i lățimea de bandă foarte mare necesară ecranelor de tip 4K/UHD LCD, ce îÈ›i permit să te bucuri de o experiență video superioară, deosebit de realistă.

G751 Trinity Display Extinde-ți orizontul de vizionare cu Tehnologia Trinity Display

Tehnologia Trinity Display îi permite modelului ROG G751 să afiÈ™eze imagini în mod concomitent pe trei ecrane, prin intermediul interfeÈ›elor HDMI 1.4 È™i Mini DisplayPort 1.2. Pe lângă jocuri, Trinity Display este foarte utilă pentru sarcini de lucru ce necesită mai multe ecrane È™i chiar pentru a urmări conÈ›inut video.

Sunet extrem de realist în jocuri

SonicMaster te ajută să fii complet pătruns de sunetul de o calitate extraordinară al jocurilor favorite, cu ajutorul MaxxAudio, o aplicaÈ›ie de procesare audio profesională, È™i al ROG Audio Wizard, ce îÈ›i oferă câteva moduri audio presetate pentru diverse genuri de jocuri, pentru controlul complet al sunetului din jocuri.
ROG G751 include de asemenea È™i Bass Eye – un subwoofer intern perfect echilibrat È™i integrat în structura notebook-ului, pentru un impact suplimentar deosebit al sunetului la frecvenÈ›e joase.

 

Tehnologia audio SonicMaster

Dezvoltată de către echipa ASUS Golden Ear, tehnologia audio exclusivă SonicMaster este un melanj de componente hardware È™i elemente software perfect optimizate ce a fost creată pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului disponibilă pe un sistem notebook. SonicMaster include difuzoare È™i camere de rezonanță de dimensiuni mai mari, pentru a oferi un sunet mai puternic È™i un bass mai profund; de asemenea, sistemul suportă optimizarea sonoră la nivel software, adaptându-se la diverse aplicaÈ›ii È™i scenarii de utilizare. SonicMaster îÈ›i va permite să te bucuri de un sunet mai bun, mai bogat È™i mai detaliat – indiferent că preferi boxele sau difuzoarele.

ROG AudioWizardSunet optimizat cu ROG AudioWizard

Utilitarul ROG AudioWizard pre-instalat este o aplicaÈ›ie foarte uÈ™or de folosit È™i intuitivă ce permitea selectarea setărilor audio ideale pentru nevoile tale. De asemenea, ROG AudioWizard include câteva moduri audio pre-setate, special optimizate pentru diverse jocuri sau genuri de divertisment.

Soluția de procesare audio intuitivă MaxxAudio

SoluÈ›ia MaxxAudio® Master dezvoltată de către Waves, laureată a unui premiu GRAMMY pentru domeniul Tehnic, îmbunătățeÈ™te calitatea audio a notebook-ului ROG G751 prin folosirea aceloraÈ™i aplicaÈ›ii profesionale întâlnite în cazul celor mai populare filme, jocuri video sau piese audio. InterfaÈ›a MaxxAudio® Master, foarte intuitivă È™i prietenoasă, îÈ›i oferă controlul complet asupra comportamentului sonor cu ajutorul unei serii foarte flexibile de setări, ce răspund oricăror necesități. În orice situaÈ›ie de utilizare, modificarea parametrilor de sunet este rapidă, uÈ™oară È™i plăcută.

Bass Eye – PregăteÈ™te-te pentru o explozie sonoră

G751 vine echipat cu Bass Eye, un subwoofer intern de 3W subwoofer, aflat în partea inferioară a notebook-ului È™i perfect echilibrat cu sistemul audio, pentru a adăuga note joase impresionante în vederea obÈ›inerii unui impact sonor formidabil. Exploziile È™i bubuiturile nu a sunat niciodată mai bine pe un notebook!
Putere maximă suportată: 3W, Dimensiune:∮30.5, Frecvență de răspuns: f0~ 20KHz

​Calitate superbă a comunicațiilor cu ajutorul căștilor și a microfonului

Notebook-urile din Seria G oferă o calitate superbă a comunicaÈ›iilor de voce în jocurile cu acÈ›iune foarte intensă, fiind optimizate de către echipa de specialiÈ™ti audio ASUS Golden Ear Team. Microfoanele filtrează zgomotul ambiental, ceea ce înseamnă că te vei face cu uÈ™urință înÈ›eles, chiar È™i în condiÈ›ii de zgomot extern foarte puternic. Un conector audio special optimizat garantează faptul că te vei bucura de un sunet extraordinar de realist în jocuri, chiar È™i atunci când foloseÈ™ti căști.

ASUS WebStorage

Cu ajutorul ASUS WebStorage, conÈ›inutul tău favorit este accesibil în permanență, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. FiÈ™ierele tale sunt perfect sincronizate între toate dispozitivele, astfel încât ai acces în permanență la cele mai recente versiuni. De asemenea, WebStorage îÈ›i oferă posibilitatea stocării, partajării cu uÈ™urință È™i sincronizării unei game foarte largi de fiÈ™iere, de la prezentări la albume foto personale È™i filmele sau muzica favorite.

Aplicația MyBitCast

Cu ajutorul aplicaÈ›iei MyBitCast îÈ›i poÈ›i încărca instantaneu în cloud toate ideile È™i notiÈ›ele! Fie că este vorba despre o notă urgentă, o înregistrare de voce sau o fotografie, design-ul simplu È™i intuitiv îÈ›i permite să le accesezi de oriunde È™i de pe orice dispozitiv.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus ROG G751JY-T7422D.

» Specificatii Asus ROG G751JY-T7422D
Laptop Asus ROG G751JY-T7422D Intel Core i7 Haswell 4750HQ up to 3.2GHz 16GB DDR3 HDD 1TB SSD 128GB nVidia GeForce GTX 980M 4GB 17.3" Full HD

Asus G751JY-T7422D


Procesor
Procesor
Intel Core i7
Model Procesor
i7-4750HQ
Frecventa
2.0 - 3.2 GHz
Numar nuclee
4
Smart Cache
6 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Nucleu
Crystal Well
Grafica integrata
Iris Pro 5200
Memorie
Capacitate
16 GB
Tip memorie
DDR3
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
4
Slot 1
8192 MB
Slot 2
8192 MB
Stocare
Capacitate HDD
1 TB
Capacitate SSD
128 GB
Viteza
7200 rpm
Interfata
SATA
Dual HDD suport
Da, dual bay
Altele
1x SATA3, 1x SATA2
Unitate optica
Blu-ray Reader
Placa Video
Producator chipset
nVidia
Seria
GeForce
Model
GTX 980M
Memorie dedicata
4096 MB
Tip
DDR5
Altele
CUDA OpenCL 1.1 OpenGL 4.4 FXAA, TXAA, PhysX NVIDIA Maxwell NVIDIA GPU Boost NVIDIA Battery Boost Support
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Dedicata
Display
Diagonala
17.3 inch
Rezolutie
1920 x 1080 pixeli
Format
Full HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Tehnologie ecran
IPS
G-Sync
Da
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
2.1
Tehnologii
ROG AudioWizardASUS SonicMaster
Altele
Built-in subwoofer
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 ac
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 3.0
4
HDMI
1
VGA
1
Microfon
1
Iesire audio
2
Thunderbolt
1
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
Da
Carduri suportate
SD
Tastatura
Chiclet
Tastatura numerica
Da
Tastatura iluminata
Da
Tastatura layout
US
Altele
Taste WASD evidentiateTaste speciale Asus ROG MacroKey
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
8
Putere
88 Whr
Software
Sistem de operare
Free DOS
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
416 x 318 x 20-53 mm
Greutate
4.8 kg
Culoare
Negru
Carcasa
Logo ROG iluminatFinisaj partial aluminiu
Altele
Dual Fan Thermal Cooling
» Comentarii Asus ROG G751JY-T7422D
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor