Intel Kaby Lake compatibil doar cu Windows 10?

Adaugat de in categoria Informatii la data 06/Ianuarie/2017 . 0 Comentarii.
Intel Kaby Lake compatibil doar cu Windows 10?
La mulți ani 2017 !
 
Acum ceva vreme am realizat un articol pentru voi, intitulat " Ce procesor Intel să aleg? “, articol în care am descris procesoarele Intel şi diferenţele dintre ele.
 
Odată cu noul an 2017, Intel lansează procesoarele bazate pe arhitectura Kaby Lake, arhitectură care are la bază tehnologia pe 14 nm – data oficială de lansare, conform Wikipedia, 3 Ianuarie 2017.
 
 
Kaby Lake este prima platformă Intel care nu are suport oficial pentru versiuni de Windows mai vechi decât Windows 10... Cei care veţi achiziţiona acest model de procesor pentru următorul PC Build veţi fii OBLIGAŢI să folosiţi WINDOWS 10.
 
Pe data de 15 ianuarie 2016, Microsoft a anunţat că Windows 10 va fii singura platformă din familia Windows disponibilă pentru procesoarele bazate pe noua arhitectură Kaby Lake şi că următoarele generaţii de procesoare vor declanşa o tradiţie prin acest aspect, fiind suportate doar de ultima platformă Windows existenta la momentul lansării lor.
 
Kaby Lake vine o grafică îmbunătăţită considerabil faţă de predecesorul său, Skylake, suportând cu uşurinţă titluri noi de jocuri si filme cu rezoluții 4K.
 
Comparativ cu Skylake, Kaby Lake a mărit frecvenţa procesoarelor cu până la 300MHz şi a scăzut timpul în care procesorul trece de la o frecvenţă la alta, de la o stare de conservare a energiei la performanţă maximă + suport pentru tehnologia Intel Optane.
 
Procesoarele Intel Kaby Lake sunt disponibile È™i pe site-ul Bocris accesând următorul link ---> BOCRIS-Lista Procesoare Kaby Lake
Modificat la: 06/Ianuarie/2017
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor