Ai grija de laptopul tau !

Adaugat de in categoria Informatii la data 19/Ianuarie/2017 . 0 Comentarii.
Ai grija de laptopul tau !

În acest articol dorim să îți prezentăm pe scurt câteva metode prin care poţi prelungi viaţa laptopului tău oferindu-i o întreţinere corespunzătoare.

 

  1. Transportă-l corespunzător

 ÃŽnfăţiÅŸarea laptopului tău reflectă multe aspecte ale vieÅ£ii tale personale ÅŸi dacă Å£ii la laptopul tău ÅŸi vrei să îi păstrezi înfăţiÅŸarea cât mai intactă, trebuie să îţi achiziÅ£ionezi o geantă/rucsac potrivită pentru el. Dacă nu eÅŸti sigur ce să alegi te invităm cu mare drag să consulÅ£i oferta noastră. Am creat special pentru tine aceasta lista  cu produse care oferta echilibrul perfect  Ã®ntre calitate - preÅ£ - siguranÅ£a CLICK AICI pentru a consulta lista  geantă/rucsac.

 

  1. Nu îl ţine în standby

Laptopul tău are nevoie de pauză pentru curăţarea memoriei temporare, actualizarea sistemului de operare şi a aplicaţiilor instalate – iar de când cu unităţile de STOCARE tip SSD modulul standby a devenit irelevant, laptopul pornind la fel de repede indiferent ca a fost stins sau lăsat în aşteptare.

Laptopul tău nu are SSD? Am selectat special pentru tine cele mai bune oferte pentru cele mai performante SSD-uri pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună performanţă oferită de laptopul tău. CLICK AICI pentru a consulta lista SSD 

  1. Nu îl păstraţi tot timpul conectat la priză

         Cu toÅ£ii avem impresia că atunci când suntem lângă o sursă de electricitate să păstrăm laptopul conectat în pemanenta la aceasta, unii spun că durata de viaţă a bateriei poate fi mărită dacă îl încarci până la aprox 80% ÅŸi îl foloseÅŸti până la 40%. Este important ca la ceva timp să descărcăm complet bateria pentru a evita un nivel ridicat de tensiune a acesteia.

Noi îţi recomandăm cu căldură achiziÅ£ionarea unui UPS pentru a evita orice discomfort ÅŸi a vă proteja laptopul de eventualele evenimente neplăcute. CLICK AICI pentru a consulta lista UPS 

  1.  FoloseÅŸte-l întotdeauna pe o suprafaţă plană – fără pat, pernă, pătură etc

 Laptopul tău are nevoie de aer – majoritatea laptopurilor au găuri pentru aerisire pe baza inferioară ÅŸi de cele mai multe ori mulÅ£i dintre noi folosim laptopul pe picioare sau în pat sau pernă ÅŸi inconÅŸtient acoperim aceste orificii iar laptopul se va supraîncălzi.

Bocris îţi recomandă ca atunci când nu te afli în deplasare cu laptopul tău ÅŸi eÈ™ti în  confortul casei tale,  achiziÅ£ionarea unui Cooler/Stand pentru laptop – acesta va completa sistemul de răcire al laptopului tău ÅŸi îi va păstra o temperatură optimă chiar ÅŸi în zilele de vară CLICK AICI pentru a consulta lista COOLER/STAND LAPTOP 

  1. Păstrează la distanţă apa, ceaiul, cafeaua - orice alt lichid pe care l-ai putea VĂRSA

Cu toţi avem prostul obicei de a servi diverse băuturi în apropierea laptopului, băuturi pe care le putem VĂRSA dintr-o greşeală puerilă... încercă pe cât posibil ca băutura servită să fie aşezată pe o măsuţă diferită şi nu în apropierea laptopului.

 

 

 

 

 

 

 

Modificat la: 20/Ianuarie/2017
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor