Cele mai utile Gadget-uri

Adaugat de in categoria Informatii la data 28/Aprilie/2016 . 0 Comentarii.
Cele mai utile Gadget-uri
Cele mai utile Gadget-uri 
 
Echipa Bocris.ro a decis să împărtăşească cu voi în acest articol câteva dintre gadget-urile pe care noi personal le folosim în viața de zi cu zi, fie că suntem acasă sau la birou, aceste dispozitive ne sunt buni prieteni.
 
Într-un articol trecut am vorbit cu voi despre PowerBank-uri și cum ne pot salva din situații dificile, așa că vom începe cu al nostru PowerBank și anume APC M10 PowerBank 10000mAh o baterie externă creată de cei de la APC, care au ca firmă părinte Schneider Electric, această baterie externă are un amperaj de 10000mAh și 2x USB putând astfel să încarce 2 dispozitive în mod simultan.
 
 
Pe locul doi se află rucsacul Case Logic WMBP115INK acest model oferind o compartimentare inteligentă a buzunarelor, o calitate foarte bună a materialelor folosite, fiind impermeabil și nu în ultimul rând protecția oferită laptopului în caz de şoc.
 
 
Pe locul trei fiind mouse-ul Logitech M175, un mouse wireless cu un raport calitate-performanță foarte bun pentru prețul plătit. Am ales acest mouse datorită tehnologiei Unifying dezvoltată de Logitech care ne permite să conectăm la PC mai multe periferice wireless de la Logitech folosind un singur receiver, astfel ocupând un singur port USB.
 
 
Pentru că am discutat despre relaÈ›ia Mouse & Mouse Pad Ã®ntr-un articol anterior continuăm cu locul patru care este ocupat de un mouse pad de la A4tech X7-200MP. Am ales acest mouse pad datorită preÈ›ului accesibil, materialele de calitate din care este construit care îi conferă o durabilitate în timp foarte bună, dimensiunea sa redusă permite rularea È™i depozitarea cu uÅŸurinţă într-un rucsac.
 
 
Locul cinci fiind ocupat de două perechi de caști dragi nouă, prima fiind modelul Somic Salar K91V și Panasonic RP-DJS150E-W ambele modele având prețuri prietenoase fiind foarte accesibile și oferind o performanță mai mult decât decentă pentru prețul plătit.
 
 
Somic Salar K91V este o pereche de caști volatilă cross platform oferind conexiune 4-pin pentru a putea fi folosite și cu telefonul mobil pentru apelurile telefonice.
 
 
Panasonic RP-DJS150E este o pereche de caști excepționale pentru prețul lor atât dpdv al construcției cât și al calității sunetului în muzică sau jocuri.
 
 
Aceștia sunt prietenii noștri de zi cu zi cu ajutorul cărora ne desfășuram activitatea. Nu sunt accesorii de top, suntem și noi conștienți de acest lucru însă vă putem asigura că merită atenția voastră mai ales dacă sunteți pe buget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modificat la: 28/Aprilie/2016
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor