Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)

Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless) au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)

Cloud Personal

Cu Synology DS112j, puteÈ›i centraliza toate datele È™i fiÈ™ierele pe un LAN È™i partajaÈ›i cu familia ta. Dacă utilizaÈ›i această modalitate de a gestiona fiÈ™ierele este foarte util si interesant, puteÈ›i configura propriul cloud personal, astfel încât să le puteÈ›i împărtăși pe Internet.

Wizard EZ-Internet vă ghidează prin paÈ™ii necesari pentru configurarea accesului de la distanță la dvs. Synology DS112j.VeÈ›i primi în doar câteva minute acces de la distanță la DS112j dumneavoastră. Este atât de simplu.

Pentru utilizatorii care sunt mereu în miÈ™care, Synology oferă o aplicaÈ›ie la îndemână, dosar DS pentru iPhone ® - iPad ® È™i Android ™utilizatori. Orice fisiere stocate pe Synology DS112j pot fi acum accesate de la distanță folosind fiÈ™ierul DS prin intermediul internetului.

Centrul multimedia flexibil pentru acasă

Cu built-in Media Server pe DS112j poate continut digital multimedia de pe un DiskStation Synology pentru dispozitive stream media, cum ar fi un Sony PlayStation ® 3 ™ sau Microsoft ® Xbox 360. PuteÈ›i, de asemenea, clipuri video È™i muzică la un streaming DLNA / UPnP TV ® compatibil stabilit astfel încât vă puteÈ›i bucura de dvs. stocate pe filmele preferate DiskStation sau emisiuni TV. Camera de zi este acum completă.

Pentru o experiență completă digital de ascultare de pe canapea permite utilizatorilor să se conecteze folosind aplicația audio DS pentru iPad, iPhone și muzică joc Android, fără nici o hassle. Pe un stereo de acasă și de a folosi DS112J

Serverul de descărcare 24 7

DescărcaÈ›i FuncÈ›ii staÈ›ie ca un PC Download Center fără BT, FTP, HTTP, eMule, È™i NZB 24 este disponibil pe 7. Motorul de cautare eMule si BT oferă căutare È™i capacitatea de descărca fără instalarea de aplicaÈ›ii suplimentare desktop.

RSS feed-uri aduce cele mai recente actualizări direct la tine. Vă puteÈ›i abona la mai multe feed-uri RSS cu informaÈ›ii de descărcări preferate, È™i experienÈ›a de download este în întregime automatizat.

Împarte amintirile cu prietenii

Photo Station face schimbul de fotografii, clipuri video È™i bloguri de pe internet mult mai uÈ™or. Caracteristici cum ar fi teme personalizate, bloguri È™i setări de privilegiul de utilizator face Gara Foto central pentru schimbul de momente de viață minunată pe Internet. Photo Station sincronizează automat albume pe Facebook, aÈ™a că devine È™i mai strâns legată de viaÈ›a socială.

Face o copie de rezervă a tuturor fișierelor importante

Synology DS112j oferă o È›intă de backup centralizat pentru toate dvs. pc-/Mac ® calculatoare la domiciliu. Utilizatorii de PC-uri pot face backup datele lor de la Synology DS112j folosind gratuit Synology software-ul de date Replicator, în timp ce Mac OS X ® utilizatorii fac profiturile lor cu Apple ® Time Machine ® integrare. Un expert de backup bazată pe web este prevăzut pentru backup de date, în Synology DS112j la un alt DiskStation Synology sau orice serverului de rsync printr-o transmisie criptate, sau pe un hard disk extern prin conexiune USB.

Eficientă a energiei cu un design modern și silențios.

Synology DS112j este proiectat È™i dezvoltat cu o eficiență energetică în minte. Acesta este echipat cu un ventilator mai mare È™i fluxul de aer inteligent de a menÈ›ine sistemul de rece 24/7, de design de atenuare a zgomotului face foarte linistit (17,1 dB), comparativ cu omologii PC-media. Programabile È™i de oprire, dur hibernare disk asigură un consum de energie mai mici È™i costuri de operare mai mici.

Toate produsele Synology sunt produse cu componente conforme cu RoHS È™i ambalate cu materiale de ambalare reciclabile. Synology recunoaÈ™te responsabilitatea ca un cetățean global de a lucra continuu pentru a reduce. Impactul asupra mediului al produselor sale

» Scurta descriere
DS112J

De la Bocris poti cumpara online Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless).

» Specificatii Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)
Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)

Synology DS112J


Stocare
HDD inclus
Nu
Numar HDD suportate
1x HDD bay
Interfata HDD bay
SATA-II
Tip HDD suportat
3.5 inch, 2.5 inch
Capacitate maxima HDD
4TB (1x 4TB)
Suport RAID
Altele
Basic
Hardware
Frecventa CPU
1000 MHz
Memorie interna
128 MB
Interfata LAN
1x RJ-45
Viteza transfer
10/100/1000 Mbps
Conectori
2x USB 2.0
Camere IP suportate
5
Ventilator
1x 60X60 mm
Print server
2
Nivel zgomot
17.1 dBA
Dimensiuni
166 x 71 x 224 mm
Greutate
0.72 kg
Aplicatii Suportate
iTunes Server
Da
iOS
DS photo+,DS audio,DS cam,DS file,DS finder
Android
DS photo+,DS audio,DS cam,DS file,DS finder
Fisiere Multimedia Suportate
Audio
AAC, FLAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, WMA VBR
Video
3G2, 3GP, ASF, AVI, DAT, DivX, FLV, M4V, MOV, MP4, MPEG, MPG, QT, WMV, XviD, RM, RMVB, VOB, RV30, RV40, AC3, AMR, WMA3
Image
BMP, JPG (jpe, jpeg), GIF, RAW (arw, srf, sr2, dcr, k25, kdc, cr2, crw, nef, mrw, ptx, pef, raf, 3fr, erf, mef, mos, orf, rw2, dng, x3f)
» Comentarii Network Storage Synology DiskStation DS112J 1Bay 0TB (Diskless)
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor