Microsoft Office 365 Business Premium 1 user 5 PC 1 an OLP NL Qualified 9F4-00003

Microsoft Office 365 Business Premium 1 user 5 PC 1 an OLP NL Qualified 9F4-00003
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Microsoft 9F4-00003 au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Microsoft Office 365 Business Premium 1 user 5 PC 1 an OLP NL Qualified 9F4-00003

Prezentare produs


Servicii si aplicatii de business
Cresteti productivitatea afacerii dumneavoastra cu uneltele de birou „esentiale”, alimentate de Cloud. Office 365 Business Premium simplifica modul in care lucrati, permitand echipelor sa colaboreze intre ele in timp real, inclusiv servicii de business si aplicatii concepute pentru toate dispozitivele dumneavoastra, inclusiv facturare, planificare si rezervari programari.

Exchange
Serviciu de business e-mail, usor de folosit, printr-o experienta Outlook familiara pe care o puteti accesa de pe desktop sau de pe un browser web, incluzand integrarea calendarului, contactelor si notelor pe toate dispozitivele dumneavoastra.

Teams
Managementul proiectelor este usurat cu ajutorul optiunilor de chat in grupuri, partajarii fisierelor intre membrii echipei si optiunii de coautor pentru continutul initial, sau de a edita datele de proiect existente.

SharePoint
Imbunatatiti-va afacerea partajand si gestionand continutul, folosind aplicatii care permit lucrul in echipa si oferind acces la informatii valoroase care conduc la o colaborare fara probleme in cadrul organizatiei.

Skype for Business
Oferiti o interfata simpla si usor de utilizat pentru membrii echipei, pentru a comunica si a colabora mai bine cu orice firma, de oriunde si in orice moment, cu intalniri online.
Outlook Customer Manager
Petreceti mai putin timp gestionand datele si mai mult timp construind relatiile cu clientii, utilizand aceasta solutie proiectata inteligent pentru a va organiza eficient informatiile de afaceri.

Bookings
Cresteti loialitatea clientilor prin simplificarea modului de planificare si gestionare a intalnirilor, cu flexibilitate si control suplimentare pentru rezervarea serviciile de care au nevoie,  primirea de confirmari prin e-mail, invitatii in calendar si memento-uri prietenoase.


Alegeti versiunea Office potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Microsoft Office 365 Business Premium 1 user 5 PC 1 an OLP NL Qualified 9F4-00003.

» Specificatii
Microsoft Office 365 Business Premium 1 user 5 PC 1 an OLP NL Qualified 9F4-00003

Microsoft 9F4-00003

Microsoft Office 365 Business Premium Subscription License 1 Year OB 9F4-00003


General
Mod comercializare
Volum
Aplicabilitate
PCMac
Aplicatii incluse
Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, One Drive, Bookings, Teams
Licentiere
Subscriptie pe 1 an
Editie
Office 365 Business Premium
An lansare
2013
Compatibilitate OS
MAC OSWindows 7Windows 8Windows 10
Numar utilizatori
1
Transferabila
Da
Limba
Multi-language
Limita utilizatori per contract
300 de licente activate per client (adresa de email)
Altele
Pentru pastrarea valabilitatii, trebuie sa existe conexiune la internet cel putin o data pe luna.
MENTIUNE
Oferta subscriptie pe 1 an. Se adreseaza mediului business. Se poate folosi in scop comercial pentru companiile cu cel mult 300 utilizatori/useri. Permite instalarea locala a aplicatiilor Office pe pana la 5 PC-uri / Mac-uri ale aceluiasi utilizator (Office) Ofera OneDrive for Business – 1TB spațiu personal pentru stocare de documente Ofera acces la aplicatiile Office si documente de pe toate brand-urile principale de telefoane si iPad Include E-mail - 50 GB spatiu pentru e-mail, contacte si calendare share-uite (Exchange) Ofera Sites – portaluri interne si de colaborare, site-uri web publice (SharePoint) Include Online Meeting – Conferinte Web, mesagerie instant, video conferinte, status prezenta (Lync) Include retea sociala privata (Yammer) Permite sincronizarea cu Active Directory local pentru sign on unic
OBSERVATII
OLP Qualified inseamna Open License Program Qualified. Licentierea prin acest program se face deschizand un contract cu Microsoft. Limita minima de achizitie pentru deschiderea acestui tip de contract este de 1 licenta(1 user). Pretul exprimat este per licenta(1 user).
Important
Mailul ce contine licenta include si un link de download al kit-ului de instalare. Acel kit de instalare poate fi rulat doar pe sisteme de operare compatibile.
MicrosoftOfficeBusinessPremiumSubscriptionLicenseYear9f4-00003
» Comentarii
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor