Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H Convertible Ultrabook Intel Core i3 Broadwell 5010U 2.1GHz 4GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 5500 13.3" HD Touchscreen Windows 8.1

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H

ASUS Transformer Book Flip TP300LA

 

Laptop de 13.3 inchi dotat cu ecran de control tactil ce poate fi rotit la 360°


Transformer Book Flip TP300LA flexibilitate si imaginatieMai mult─â flexibilitate ╚Öi imagina╚Ťie

Pentru noi, cei de la ASUS, oamenii ╚Öi experien╚Ťele acestora sunt cele mai importante. Munca noastr─â este construit─â în jurul a ceea ce gândesc, simt ╚Öi realizeaz─â cei din jurul nostru, toate aceste aspecte devenind elemente de design importante pentru o experien╚Ť─â de utilizare de-a dreptul deosebit─â. ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a oferi cel mai bun nivel de flexibilitate în utilizare, fiind echipat cu un ecran ce poate fi rotit ╚Öi pozi╚Ťionat în orice unghi, de la zero la 360 de grade. Bucur─â-te de avantajele oferite de c─âtre aceast─â nou─â familie de laptop-uri ASUS, menite s─â r─âspund─â tuturor cerin╚Ťelor utilizatorilor.


Laptop de înalt─â performan╚Ť─â dotat cu ecran de control tactil, plac─â video dedicat─â ╚Öi tastatur─â ergonomic─â

Flip î╚Ťi permite s─â te bucuri de un nivel înalt de productivitate datorit─â procesorului Core™ i7, puternic ╚Öi eficient din punct de vedere energetic, cu care acesta vine echipat, dar ╚Öi a solu╚Ťiei video dedicate de înalt─â performan╚Ť─â. În modul de utilizare laptop rulând Windows 8 vei putea îndeplini mult mai multe sarcini, chiar ╚Öi atunci când nu te afli la birou.

Suport extrem de util ce î╚Ťi permite s─â te bucuri pe deplin de filme, clipuri video, fotografii sau muzic─â


Partajeaz─â într-o manier─â interactiv─â ╚Öi rapid─â prezent─âri, fotografii sau documente

Acceseaz─â modul vizualizare pentru a partaja cu u╚Öurin╚Ť─â prezent─âri, documente ╚Öi fotografii cu cei din jurul t─âu. Design-ul inteligent al balamalei î╚Ťi permite s─â setezi ecranul la orice unghi, pentru un nivel excelent de vizualizare. De asemenea, tastatura ╚Öi touchapd-ul sunt blocate automat, pentru a preveni activarea lor accidental─â.


Tablet─â cu sistem de operare Windows 8 ╚Öi ecran de control tactil foarte precis, la rezolu╚Ťie Full HD

Bucur─â-te de nivelul superior de confort în utilizare oferit de c─âtre o tablet─â, dar ╚Öi de puterea ╚Öi op╚Ťiunile extinse de conectivitate disponibile în cazul unui laptop. Flip se transform─â cu u╚Öurin╚Ť─â într-o tablet─â Full HD foarte performant─â, oferind un nivel ridicat de control prin intermediul ecranului tactil cu suport pentru gesturi ╚Öi sistem de detec╚Ťie în 10 puncte. Navigheaz─â pe Internet, verific─â-╚Ťi c─âsu╚Ťa de email sau relaxeaz─â-te cu jocurile tale favorite!


Transformer Book Flip TP300LA din laptop in tabletaDin laptop în tablet─â

ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a func╚Ťiona ca laptop, tablet─â, sau o combina╚Ťie a celor dou─â. Este echipat cu un ecran de control tactil ce poate fi pozi╚Ťionat la orice unghi, de la 0 la 360 grade. 

Pentru sarcini de serviciu, sistemul poate fi folosit ca un laptop normal. Pentru jocuri, transform─â-l într-o tablet─â dotat─â cu ecran Full HD. Iar pentru a urm─âri prezent─âri sau filme, pozi╚Ťioneaz─â ecranul în orice unghi, pentru mai mult confort!

 

 


TP300LA elegant si atragator

 

Design elegant și foarte atrăgător

Suprafe╚Ťele metalice cu un finisaj deosebit de atr─âg─âtor ╚Öi atent realizat îi confer─â modelului ASUS Transformer Book Flip un aspect foarte elegant. Numeroasele sale func╚Ťii permit utilizarea foarte intuitiv─â, mobilitate ridicat─â ╚Öi un stil de care te vei îndr─âgosti. Oferind un design luxos dar u╚Öor de utilizat, ASUS Transformer Book Flip se concentreaz─â pe detaliile cele mai importante, performan╚Ť─â de excep╚Ťie ╚Öi func╚Ťionalitate ie╚Öit─â din comun.

 

 

 


Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului Full HD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combin─â cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a î╚Ťi oferi cea mai bun─â experien╚Ť─â vizual─â. Tehnologia ASUS Splendid ajusteaz─â în mod automat gama de culori ╚Öi nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suport─â rezolu╚Ťii de pân─â la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigur─â o calitate ie╚Öit─â din comun a imaginii ╚Öi culori vibrante indiferent de tipul de con╚Ťinut vizualizat, fie c─â este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

TP300LA full hd


ASUS Splendid Transformer Book Flip

 

Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului FHD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combin─â cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a î╚Ťi oferi cea mai bun─â experien╚Ť─â vizual─â. Tehnologia ASUS Splendid ajusteaz─â în mod automat gama de culori ╚Öi nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suport─â rezolu╚Ťii de pân─â la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigur─â o calitate ie╚Öit─â din comun a imaginii ╚Öi culori vibrante indiferent de tipul de con╚Ťinut vizualizat, fie c─â este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

 

ASUS Transformer Book Flip TP300LA Sunet clar

 

Sunet clar și puternic

Întreaga lume este plin─â de sunet ╚Öi fiecare not─â are importan╚Ťa ei. ASUS SonicMaster duce experien╚Ťa sonor─â la un cu totul alt nivel, oferind sim╚Ťurilor tale o experien╚Ť─â mult mai realist─â. Bucur─â-te de un sunet clar, puternic ╚Öi detaliat în muzic─â, filme, convorbiri sau chiar jocuri. SonicMaster combin─â componentele audio de calitate superioar─â, design-ului deosebit ╚Öi software-ului extrem de performant pentru o experien╚Ť─â sonor─â ie╚Öit─â din comun.

 


SonicMasterSonicMaster readuce sunetul la via╚Ť─â

ASUS Transformer Book Flip ofer─â cel mai bun─â experien╚Ť─â audio din clasa sa cu ajutorul tehnologiei exclusive SonicMaster. Tehnologia de înalt─â precizie dezvoltat─â de c─âtre ASUS combin─â difuzoare ╚Öi camere de rezonan╚Ť─â de dimensiuni mari cu un software optimizat, rezultatul fiind un sunet de-a dreptul spectaculos. Astfel, sistemul vine echipat cu un pachet multimedia complet, fiecare melodie, film ╚Öi joc bucurându-se de cel mai bun, echilibrat ╚Öi dinamic sunet.


AudioWizardDefine╚Öte-╚Ťi propriul sunet cu AudioWizard

ASUS AudioWizard dispune de cinci moduri de audi╚Ťie selectabile create pentru a-╚Ťi satisface toate cerin╚Ťele ╚Öi a optimiza calitatea sunetului în func╚Ťie de condi╚Ťiile ambientale. Bucur─â-te de un sunet foarte realist atunci când ascul╚Ťi muzic─â, urm─âre╚Öti filme sau te joci prin intermediul modurilor pre-setate ╚Öi optimizate cu aten╚Ťie de c─âtre echipa ASUS Golden Ear. Interfa╚Ťa proprietar─â a fost creat─â pentru a r─âspunde cerin╚Ťelor utilizatorilor, fiind deci foarte u╚Öor de folosit ╚Öi oferindu-╚Ťi acces rapid ╚Öi u╚Öor la con╚Ťinutul t─âu favorit. Este atât de flexibil─â încât îi po╚Ťi schimba aspectul ╚Öi comportamentul în doar câteva secunde.

 


Lumea la o atingere distantaLumea la o atingere distan╚Ť─â

ASUS pune foarte mare pre╚Ť pe îmbun─ât─â╚Ťirea continu─â a experien╚Ťei de utilizare, iar ecranul de control tactil cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip î╚Ťi va oferi o experien╚Ť─â de utilizare Windows 8 de calitate superioar─â, indiferent de unghiul din care prive╚Öti. Tehnologia exclusiv─â de control tactil dezvoltat─â de c─âtre ASUS îi permite ecranului s─â fie mult mai sensibil ╚Öi mai eficient decât alte modele conven╚Ťionale!


Atingerea lumii tale

Ecranul tactil de control cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a maximiza experien╚Ťa de utilizare intuitiv─â, indiferent c─â este folosit în modurile laptop sau tablet─â. Senzorii tactili ofer─â un nivel de acurate╚Ťe superior cerin╚Ťelor standard în industrie, pentru un nivel ridicat de precizie la scriere, desen, etc. A venit timpul s─â po╚Ťi atinge tot ceea ce vezi pe ecran!


Smart GestureTouchpad cu Smart Gesture

Touchpad-ul de dimensiuni mari, dotat cu sistem de detec╚Ťie multi-punct ╚Öi tehnologie Smart Gesture, ce echipeaz─â modelul Flip î╚Ťi permite s─â te bucuri de o experien╚Ť─â de utilizare natural─â. Acesta ofer─â un nivel de interac╚Ťiune simplu ╚Öi precis, permi╚Ťând navigarea rapid─â ╚Öi efectuare comenzilor click dreapta pentru a accesa func╚Ťii avansate chiar ╚Öi în absen╚Ťa unui mouse. Tehnologia exclusiv─â de respingere a contactelor false îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte semnificativ acurate╚Ťea ╚Öi viteza de r─âspuns, pentru o experien╚Ť─â general─â mult mai bun─â în utilizare. Indiferent c─â navighezi într-o pagin─â web sau rote╚Öti imaginile, ecranul nu î╚Ťi va limita cu nimic experien╚Ťa de utilizator.


Tastatură confortabilă, precisă și fiabilă

Tastatura ergonomic─â a fost creat─â pentru a-╚Ťi u╚Öura munca, mecanismul tastelor fiind special conceput pentru a permite un nivel ridicat de confort ╚Öi vitez─â în utilizare, chiar ╚Öi pentru perioade lungi de timp. ASUS Transformer Book Flip ofer─â o experien╚Ť─â de utilizare foarte precis─â ╚Öi ergonomic─â, reducând riscul producerii de erori. Tastatura de tip chichlet este perfect armonizat─â design-ului deosebit al acestui model, ╚Öi ofer─â un nivel ridicat de fiabilitate. De asemenea, este rezistent─â la acumul─ârile de praf ╚Öi restul, asigurând o calitate foarte bun─â în utilizarea pe termen lung.


Subtire rapid si puternicSub╚Ťire, dar mai rapid ╚Öi puternic

Procesorul puternic din seria Intel® Core™ i7 permite un nivel ridicat de productivitate în orice aplica╚Ťie, în timp ce solu╚Ťia grafic─â integrat─â de înalt─â performan╚Ť─â î╚Ťi permite s─â te bucuri de o experien╚Ť─â video de calitate superioar─â. Te po╚Ťi delecta chiar ╚Öi cu cele mai recente jocuri, ceea ce face din acest sistem solu╚Ťia perfect─â pentru munc─â, dar ╚Öi pentru distrac╚Ťie.


Accesibil instantaneu, nivel ridicat de siguran╚Ť─â a datelor

ASUS Transformer Book Flip permite revenirea în doar dou─â secunde din modul a╚Öteptare prin intermediul func╚Ťiei Instant On. Acum po╚Ťi s─â î╚Ťi reiei activitatea exact de unde ai l─âsat-o ╚Öi nu trebuie s─â-╚Ťi faci probleme legate de pierderea datelor – bateria ofer─â o autonomie de pân─â la 14 zile în modul a╚Öteptare iar datele sunt salvate în mod automat atunci când nivelul de înc─ârcare al bateriei scade sub 5%. Fi╚Öierele ╚Öi programele pornite sunt p─âstrate în siguran╚Ť─â în memorie, a╚Öteptând s─â fie repornite.


Tehnologie avansat─â a bateriei pentru autonomie de trei ori mai bun─â

Bateria litiu-polimer cu care este echipat modelul Flip reprezint─â o îmbun─ât─â╚Ťirea semnificativ─â fa╚Ť─â de tehnologia bateriilor clasice. Aceste baterii suport─â de trei ori mai multe cicluri de înc─ârcare decât bateriile obi╚Önuite, ceea ce înseamn─â c─â vor trebui înlocuite mult mai rar. Datorit─â acestor baterii cu durat─â de via╚Ť─â extins─â, ASUS Transformer Book Flip este de asemenea mult mai prietenos cu mediul înconjur─âtor, necesitând mai pu╚Ťine schimb─âri ale bateriei în timpul perioadei de exploatare. Tehnologie îmbun─ât─â╚Ťit─â, aten╚Ťie pentru mediul înconjur─âtor ╚Öi economie – toate acestea sunt posibile cu Flip.


USB 3.0 este de 10 ori mai rapid!

Flip este echipat cu un port USB 3.0 ce permite transferuri de date la viteze de pân─â la 10 ori mai mari decât cele disponibile prin intermediul USB 2.0. Imagineaz─â-╚Ťi c─â acum vei putea transfera un fi╚Öier de 50GB – echivalentul unui disc Blu-ray – în mai pu╚Ťin de dou─â minute! Interfa╚Ťa USB 3.0 nu este doar mai rapid─â, este ╚Öi mai fiabil─â, mai stabil─â ╚Öi poate alimenta mult mai rapid orice dispozitiv conectat. USB 3.0 este compatibil─â cu toate dispozitivele USB 2.0.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H.

» Specificatii Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H
Laptop Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H Convertible Ultrabook Intel Core i3 Broadwell 5010U 2.1GHz 4GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 5500 13.3" HD Touchscreen Windows 8.1

Asus TP300LA-DW179H


Procesor
Procesor
Intel Core i3
Model Procesor
i3-5010U
Frecventa
2.1 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
14 nm
Arhitectura
Broadwell
Grafica integrata
HD 5500
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Numar sloturi
1
Integrata
4096 MB
Stocare
Capacitate
500 GB
Viteza
5400 rpm
Interfata
SATA
Unitate Optica
Nu are unitate optica
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 5500
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
13.3 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Glare
Touchscreen
Da
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster Lite
Conectivitate
Wireless
802.11 n
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
1
USB 3.0
2
HDMI
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
Da
Carduri suportate
SD
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Baterie
Tip
Li-Polymer
Numar celule
3
Putere
50 Whr
Software
Sistem de operare
Windows 8.1
Versiune
64 bit
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
326 x 232 x 22 mm
Greutate
1.75 kg
Culoare
Negru/Argintiu
» Comentarii Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW179H
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert