Laptop Toshiba Satellite Pro R50-B-17W Intel Core i3 Haswell 4005U 1.7GHz 4GB DDR3L HDD 1TB Intel HD Graphics 4400 15.6" HD PSSG1E-00F005G6

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Toshiba Satellite Pro R50-B-17W au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Toshiba Satellite Pro R50-B-17W

DESTINAT MEDIULUI DVS. DE AFACERI

Fiecare element este proiectat să îndeplinească cerinÅ£ele organizaÅ£iilor mici ÅŸi medii precum a dvs. Implementând mai multe funcÅ£ionalităţi în Satellite Pro R50-B, Toshiba s-a asigurat că valorificaÅ£i mai bine acest laptop – pentru experienÅ£e îmbunătăţite care furnizează valoare adăugată la fiecare utilizare. De aceea, porturile sunt amplasate pe părÅ£ile laterale ale laptopului pentru accesare mai uÅŸoară. Balamaua a fost poziÅ£ionată astfel încât să asigure o stabilitate sporită. Iar designul negru cu bandă subÅ£ire nu doar arată inteligent, ci ÅŸi oferă rezistenţă sporită la urmele de degete. Proiectat, structurat ÅŸi fabricat de partenerul de încredere al IMM, laptopul Toshiba Satellite Pro R50-B este profesionist sub toate aspectele.

 

FACE FAŢĂ CERINŢELOR ZILNICE

Vă puteÅ£i baza pe laptopul dvs. Satellite Pro R50-B pentru a face faţă cerinÅ£elor zilei dvs. încărcate de lucru. Laptopul a trecut o combinaÅ£ie de teste în condiÅ£ii solicitante efectuate de institutul german de testare independent TÜV Rheinland®. Cunoscut sub denumirea de Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T), setul de teste simulează ciclul de viaţă al laptopului dvs. supunându-l la niveluri sporite de vibraÅ£ii, căldură ÅŸi presiune. Deci puteÅ£i fi sigur că laptopul dvs. R50-B rezistă în situaÅ£ii ÅŸi condiÅ£ii meteorologice imprevizibile, fiind deci ideal pentru călătorii. AdăugaÅ£i la aceasta designul foarte rigid al dispozitivului, care reduce încovoierea, ÅŸi aveÅ£i un laptop care poate face faţă în mod repetat utilizării zilnice. De fapt, suntem într-atât de încrezători în calitatea laptopului R50-B, încât îl livrăm cu o GaranÅ£ie de fiabilitate Toshiba cu durata de 1 an.

 

STIL INTELIGENT

Pe lângă ÅŸasiul subÅ£ire, elegant ÅŸi durabil, laptopul Satellite Pro R50-B beneficiază de numeroase alte optimizări. DeschideÅ£i capacul pentru a vedea tastatura plată cu cu zonă de taste numerice ÅŸi aveÅ£i tot ce vă trebuie pentru a fi mai productiv – fără necesitatea conectării unei tastaturi externe. Structura de porturi de dimensiuni normale include, de asemenea, porturi RGB ÅŸi HDMI, deci nu aveÅ£i nevoie de adaptoare pentru conectarea la un ecran extern. În plus, beneficiaÅ£i de un ecran HD fără reflexie de 39,6 cm (15,6”), deci vă puteÅ£i concentra întotdeauna asupra conÅ£inutului esenÅ£ial pentru afaceri afiÅŸat clar ÅŸi la rezoluÅ£ie HD. Nu mai există impedimentul strălucirii ecranului, deci vă puteÅ£i să tastaÅ£i e-mailuri sau să creaÅ£i documente la birou, în spaÅ£ii exterioare sau oriunde este comod pentru dvs.

 

CONCEPUT PENTRU MOBILITATE

Cu un design subÅ£ire, însă robust, laptopul Satellite Pro R50-B este biroul portabil pe care doriÅ£i să îl luaÅ£i cu dvs. oriunde. Cu o greutate de numai 2,3 kg ÅŸi o grosime de numai 24 mm, ÅŸasiul este, în acelaÅŸi timp, durabil ÅŸi elegant – ÅŸi conceput pentru uÅŸurinţă de transport ÅŸi utilizare. EsenÅ£ial pentru un condiÅ£ii de lucru dinamice, cu deplasări frecvente între domiciliu, birou ÅŸi întruniri, acest laptop pentru afaceri are flexibilitatea, viteza ÅŸi forÅ£a de a comuta între activităţi în orice locaÅ£ie.

 

 

 

 

PERFORMANÅ¢E PROFESIONISTE

Laptopul Satellite Pro R50-B este echipat cu diverse procesoare puternice pentru viteze mari de răspuns ÅŸi sistemul grafic Intel® HD Graphics 4400 pentru performanÅ£e grafice uniforme. De asemenea, hard diskul de mare viteză* vă ajută să stocaÅ£i fiÅŸierele de afaceri ÅŸi datele critici în condiÅ£ii de siguranţă. Iar bateria amovibilă cu autonomie mare vă asigură libertatea de a lucra oriunde vă duc afacerile dvs.

 

 

 

 

SECURITY MANAGED

Hardware-ul securizat Trusted Platform Module (TPM)* de pe anumite modele vă asigură că datele dvs. sensibile de afaceri sunt întotdeauna în siguranţă. De asemenea, laptopul Satellite Pro R50-B este echipat cu un senzor HDD 3D pentru protecÅ£ia permanentă a datelor; de asemenea, este preinstalată o versiune de încercare de 30 de zile a software-ului de securitate McAfee Livesafe pentru protejarea întregii funcÅ£ionări a laptopului.

 

 

 

 

CONECTARE MAI BUNÄ‚

Indiferent de locul unde lucraÅ£i – la birou, acasă sau în deplasare către o întrunire –, beneficiaÅ£i de majoritatea tipurilor performante de conectivitate pentru partajarea de informaÅ£ii între dispozitive. Laptopul Satellite Pro R50-B dispune de conectivitate Bluetooth® 4.0, plus LAN Gigabit ÅŸi Intel® Wi-Fi® pentru acces rapid la reÅ£ea. Cu porturile HDMI ÅŸi RGB de dimensiune normală puteÅ£i să extindeÅ£i cu uÅŸurinţă zona de vizualizare pe două ecrane sau să prezentaÅ£i documente pe un ecran extern. De asemenea, beneficiaÅ£i de comoditatea unui slot pentru carduri SD ÅŸi a unei unităţi DVD Super Multi Drive. Iar cu două porturi USB 3.0 ÅŸi un port USB 2.0 aveÅ£i întreaga flexibilitatea necesară pentru conectarea la echipamentele periferice de birou exact atunci când aveÅ£i nevoie.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Toshiba Satellite Pro R50-B-17W PSSG1E-00F005G6.

» Specificatii Toshiba Satellite Pro R50-B-17W
Laptop Toshiba Satellite Pro R50-B-17W Intel Core i3 Haswell 4005U 1.7GHz 4GB DDR3L HDD 1TB Intel HD Graphics 4400 15.6" HD PSSG1E-00F005G6

Toshiba PSSG1E-00F005G6


Procesor
Procesor
Intel Core i3
Model Procesor
i3-4005U
Frecventa
1.7 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Grafica integrata
HD 4400
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
2
Slot 1
4096 MB
Stocare
Capacitate
1 TB
Viteza
5400 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
DVD-RW
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 4400
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
DTS Sound
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 ac
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
1
USB 3.0
2
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
Da
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC, MMC
Tastatura
Chiclet
Tastatura numerica
Da
Securitate
Security lock
Da
Suport TPM
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
4
Software
Sistem de operare
Fara sistem de operare
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
379 x 258 x 23.95 mm
Greutate
2.3 kg
Culoare
Negru
» Comentarii Toshiba Satellite Pro R50-B-17W
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert