Monitor LED PLS Philips 27" Clinical D-image C272P4QPKEW QHD 2560x1440 DVI HDMI DisplayPort 12ms C272P4QPKEW/00

Monitor LED PLS Philips 27" Clinical D-image C272P4QPKEW QHD 2560x1440 DVI HDMI DisplayPort 12ms C272P4QPKEW/00
Monitor LED PLS Philips 27" Clinical D-image C272P4QPKEW QHD 2560x1440 DVI HDMI DisplayPort 12ms C272P4QPKEW/00 Monitor LED PLS Philips 27" Clinical D-image C272P4QPKEW QHD 2560x1440 DVI HDMI DisplayPort 12ms C272P4QPKEW/00
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Philips Clinical D-image C272P4QPKEW au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Philips Clinical D-image C272P4QPKEW

Afişaj pentru medii clinice cu imagini uimitoare

Acest afişaj Philips este ideal pentru mediul clinic de zi cu zi. Presetarea D-image vă oferă imagini medicale consecvente DICOM pe tonuri de gri. Sursa de alimentare omologată medical asigură măsurile de siguranţă elementare. Carcasa antimicrobiană inhibă dezvoltarea bacteriilor.

 

 

 

 

 

Presetare afişaj D-image pentru medii clinice pentru DICOM partea 14 pe tonuri de gri

Monitoarele trebuie să afişeze imagini medicale în mod consecvent, la o calitate înaltă, pentru a obţine interpretări de încredere. Redarea imaginilor medicale în tonuri de gri pe monitoare standard este în cel mai bun caz în general inconsecventă, făcându-le nepotrivite pentru utilizarea în medii clinice. Afişajele pentru medii clinice de la Philips cu presetare pentru imagini medicale D-image sunt calibrate în fabrică pentru a oferi o performanţă a afişajului cu tehnologie standard în tonuri de gri compatibilă cu DICOM partea 14. Utilizând panouri LCD de înaltă calitate cu tehnologie LED, Philips vă oferă performanţă consecventă şi de încredere la un preţ accesibil. Informaţii suplimentare pe http://medical.nema.org/

 

Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale şi medii clinice în întreaga lume şi pot provoca infecţii care pun viaţa în pericol. Afişajele pentru medii clinice de la Philips se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afişajului. Siguranţa dvs., precum şi a pacienţilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum "Staphylococcus aureus (Gastroenterită)", "Escherichia coli (E Coli)" and "Klebsiella (Pneumonie)".

 

 

 

Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

Măsurile de siguranţă elementare, performanţa esenţială şi fiabilitatea sunt cerinţe vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de afişajele standard, afişajele pentru medii clinice de la Philips lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinţe. Acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă şi performanţă esenţială. În plus, sunt conforme şi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare şi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitalele şi clinicile conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

 

 

Afişaj cu LED AMVA pentru imagini vii, extralate şi contrast foarte ridicat

Afişajul cu LED AMVA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care vă oferă un raport de contrast foarte înalt pentru imagini foarte vii şi luminoase. Pentru că aplicaţiile standard de birou sunt manevrate cu uşurinţă, este adecvat în mod special pentru fotografii, navigare pe Web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. Tehnologia optimizată de gestionare a pixelilor vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, oferind imagini foarte clare chiar şi în modul pivot la 90 de grade.

 

 

 

 

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului.

 

 

 

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 

 

 

Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 

 

Hub USB cu 4 porturi pentru conexiuni uşoare

Hub-ul USB permite utilizatorilor să îşi conecteze uşor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele şi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziţionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. Reţineţi că numeroase dispozitive, precum camerele şi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinţe de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

 

HDMI asigură conectivitatea digitală universală

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie), semnale digitale video şi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video.

 

 

 

 

 

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Philips Clinical D-image C272P4QPKEW C272P4QPKEW/00.

» Specificatii Philips Clinical D-image C272P4QPKEW
Monitor LED PLS Philips 27" Clinical D-image C272P4QPKEW QHD 2560x1440 DVI HDMI DisplayPort 12ms C272P4QPKEW/00

Philips C272P4QPKEW/00


C272P4QPKEW/00 68.6CM 27IN LCD 1000:1 300CD/QM 12MS MEDICAL REV IN
» Comentarii Philips Clinical D-image C272P4QPKEW
© 1994 - 2022 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert