Laptop Toshiba Tecra Z40-B-119 Intel Core i5 Broadwell 5200U up to 2.7GHz 4GB DDR3L SSD 256GB Intel HD Graphics 5500 14" HD+ Windows 8.1 Pro PT45FE-01R013G6

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Toshiba Tecra Z40-B-119 au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Toshiba Tecra Z40-B-119

Z40-B PENTRU AFACERI MOBILECREAT PENTRU AFACERI MOBILE

Modelul Tecra Z40-B este pregătit de afaceri, oriunde s-ar afla. Cu o greutate foarte mică, pornind de la numai 1,4 kg, È™i cu un design incredibil de robust, acesta este partenerul perfect pentru călătorii. Chiar È™i fără o baterie de rezervă, veÈ›i beneficia de o autonomie de până la 15 ore*. În cazul în care vă aflaÈ›i în aer liber sau într-un mediu foarte luminos, nu veÈ›i pierde niciun detaliu graÈ›ie ecranului HD anti-reflex de 35,6 cm (14"). Astfel, este foarte simplu să trimiteÈ›i e-mail-uri sau să întocmiÈ›i rapoarte È™i prezentări chiar È™i atunci când nu vă aflaÈ›i la birou – chiar È™i într-un mediu slab luminat, întrucât laptop-ul dispune de tastatură retroiluminată. 

*În funcÈ›ie de configuraÈ›ie. Minim 9 ore.

 

 

Z40-B MULTI-TASKING ÃŽN MIȘCAREMULTI-TASKING ÎN MIȘCARE

Procesoarele Intel® Core™ asigură performanÈ›ele de care aveÈ›i nevoie pentru multi-tasking. GraÈ›ie unităților de stocare SSD, HDD sau hibrid, Tecra Z40-B oferă spaÈ›iu suficient pentru documente, viteze superioare È™i timpi reduÈ™i de răspuns din secunda în care porniÈ›i dispozitivul È™i până în momentul în care îl inchideÈ›i. Acest notebook nu face niciun compromis din punct de vedere al performanÈ›elor, astfel că veÈ›i putea rula orice aplicaÈ›ie de business fără niciun efort.

 

 

 

 

Z40-B CONECTIVITATE DESÄ‚VÂRȘITÄ‚CONECTIVITATE DESÄ‚VÂRȘITÄ‚

Unul din cuvintele de bază ce caracterizează Tecra Z40-B este flexibilitatea – întrucât toate port-urile instalate sunt de dimensiuni standard, nu veÈ›i avea nevoie de niciun adaptor special pentru conectarea dispozitivelor periferice. Transferul de date se face foarte rapid graÈ›ie celor trei port-uri USB 3.0. Conectorul HDMI se va dovedi foarte util în momentul în care trebuie să afiÈ™aÈ›i o prezentare pe un monitor sau un ecran suplimentar, de mari dimensiuni. Accesul la reÈ›eaua locală se va face foarte rapid, utilizând port-ul Gigabit LAN, în timp ce suportul LTE vă oferă libertatea de a lucra de oriunde, wireless. Astfel, oriunde v-aÈ›i afla, productivitatea nu va scădea. Conectarea la alte dispozitive periferice se face foarte rapid È™i uÈ™or, utilizând staÈ›ia de andocare opÈ›ională, care este compatibilă cu orice model Toshiba din noua gamă business. Slot-ul pentru card-uri SD măreÈ™te, de asemenea, spaÈ›iul de stocare pe care îl aveÈ›i la dispoziÈ›ie.

 

 

VZ40-B VÄ‚ PUTEÈšI BAZA PE ELÄ‚ PUTEÈšI BAZA PE EL

Tecra Z40-B este un laptop extrem de robust care a fost creat să reziste presiunilor vieÈ›ii profesionale È™i să respecte standardele de calitate Toshiba. Astfel, acesta a trecut rigurosul test HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test), ce simulează utilizarea timp de 3 ani a echipamentului. Institutul independent german, TÜV Rheinland®, a supus, de asemenea, dispozitivul unui test de rezistență la căderea de la o înălÈ›ime de 76 cm, precum È™i unuia de rezistență a tastaturii la stropirea cu 30 ml de lichid. Astfel, în cazul în care vărsaÈ›i din greÈ™eală băutura, aveÈ›i timp să închideÈ›i notebook-ul È™i să vă protejaÈ›i datele*. Datorită carcasei uÈ™oare, dar rezistente, din magneziu, Z40-B este un dispozitiv solid care se va dovedi, în timp, o investiÈ›ie excelentă.

 

 

Z40-B SECURITATE ȘI ADMINISTRARE FACILĂSECURITATE ȘI ADMINISTRARE FACILĂ

Tecra Z40-B este proiectat pentru mediul de afaceri È™i vine echipat cu o serie întreagă de funcÈ›ionalități de securitate È™i management care aduc beneficii evidente utilizatorilor. Unitățile de stocare cu auto-criptare È™i sistemul Trusted Platform Module (TPM) protejează datele esenÈ›iale. În cazul în care este nevoie ca aplicaÈ›iile instalate pe Z40-B să fie actualizate, colegii din departamentul IT face asta oricând, prin intermediul Intel Active Management Technology (AMT). GraÈ›ie cititorului de amprente, este foarte simplu È™i sigur să vă autentificaÈ›i, în timp ce senzorul 3D are grijă de datele dvs. în cazul în care scăpaÈ›i laptop-ul pe jos.

 

 

 

Z40-B ÃŽMBUNÄ‚TÄ‚ÈšIT PENTRU MEDIUL DE AFACERIÎMBUNÄ‚TÄ‚ÈšIT PENTRU MEDIUL DE AFACERI

Toshiba continuă să-È™i îmbunătățească produsele pentru a satisface cât mai multe din nevoile dvs. de business. Astfel, am optat pentru un sistem de răcire silenÈ›ios È™i pentru difuzoare de o mai bună calitate pentru modelul Z40-B, pentru un plus de performanță È™i ergonomie. GraÈ›ie ecranului HD, tastaturii retroiluminate, dar È™i prin echiparea cu touchpad de mari dimensiuni È™i Accupoint, este mult mai uÈ™or să navigaÈ›i pe web sau în aplicaÈ›ii.

 

 

 

 

Z40-B ARMONIE PERFECTÄ‚ ÃŽNTRE DISPOZITIVEARMONIE PERFECTÄ‚ ÎNTRE DISPOZITIVE

Un număr mare de caracteristici ale modelului Tecra Z40-B sunt comune în cadrul noii serii de notebook-uri business Toshiba, pentru a asigura armonia între dispozitivele din interiorul companiei, indiferent de modelele pe care le alegeÈ›i. Datorită staÈ›iei de andocare comune, este foarte simplu să aveÈ›i acces la dispozitivele periferice, utilizând o gamă largă de port-uri. Pentru un plus de confort È™i flexibilitate, Z40-B vă pune la dispoziÈ›ie port-uri HDMI, RGB, trei USB 3.0 È™i Gigabit LAN. Toate laptop-urile destinate mediului de afaceri de la Toshiba sunt echipate cu acelaÈ™i tip de software, astfel că personalizarea este facilă. Mai mult decât atât, cititorul de amprente, ecranul non-CSV, camera web integrată, carcasa de magneziu, Accupoint È™i conectorul pentru staÈ›ia de andocare sunt, de asemenea, oferite ca standard.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Toshiba Tecra Z40-B-119 PT45FE-01R013G6.

» Specificatii Toshiba Tecra Z40-B-119
Laptop Toshiba Tecra Z40-B-119 Intel Core i5 Broadwell 5200U up to 2.7GHz 4GB DDR3L SSD 256GB Intel HD Graphics 5500 14" HD+ Windows 8.1 Pro PT45FE-01R013G6

Toshiba PT45FE-01R013G6


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-5200U
Frecventa
2.2 - 2.7 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
14 nm
Arhitectura
Broadwell
Grafica integrata
HD 5500
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
2
Slot 1
4096 MB
Stocare
Tip
SSD
Capacitate SSD
256 GB
Unitate Optica
Nu are unitate optica
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 5500
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
14 inch
Rezolutie
1600 x 900 pixeli
Format
HD+
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
DTS Studio Sound
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 ac
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 3.0
3
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Docking connector
Toshiba Hi-Speed Port Replicator III
Multimedia
Camera web
Full HD
Cititor carduri
4-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC, MMC
Tastatura
Dual Pointing
Tastatura iluminata
Da
Tastatura layout
US
Altele
AccuPoint
Securitate
Security lock
Da
Suport TPM
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
4
Autonomie maxima
Pana la 10 ore
Software
Sistem de operare
Windows 7 Pro
Versiune
64 bit
Software
Licenta upgrade Windows 8.1 Pro
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
338 x 236 x 20.4 mm
Greutate
1.47 kg
Culoare
Gri
Carcasa
Certificare HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test)
» Comentarii Toshiba Tecra Z40-B-119
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert