Laptop AsusPRO Advanced B551LA-XO247G Intel Core i7 Haswell 4558U up to 3.3GHz 4GB DDR3L HDD 500GB Intel Iris Graphics 5100 15.6" HD Windows 8.1 Pro

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului AsusPRO Advanced B551LA-XO247G au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

AsusPRO Advanced B551LA-XO247G

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GNotebook-uri foarte fiabile destinate mediului de afaceri și profesioniștilor IT

Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced dedicate mediului de afaceri sunt supuse unor teste de calitate superioare chiar și standardelor militare US MIL-STD 810G, asigurând un nivel de fiabilitate excelent. Acestea au fost create pentru a răspunde în mod special cerințelor utilizatorilor din segmentul de afaceri, instituții și agenții guvernamentale, permițând un nivel ridicat de productivitate, securitate și ușurință în administrare.

Fiabilitate ieșită din comun

Utilizatorii din mediul de business și organizațional au cerințe mai ridicate în ceea ce privește standardele și fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO B sunt supuse unor teste de calitate mult mai exigente decât cele aplicate modelelor standard. Laptopurile și-au dovedit rezistența ridicată la cădere, dar și o performanță deosebită în ceea cep privește rezistența balamalelor, precum și în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecție anti-șoc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

 

Carcasa ecranului fabricată din carbon și dublu ranforsată împotriva șocurilor

AsusPRO Advanced B551LA-XO247G​Carcasele ecranelor cu care sunt dotate notebook-urile din Seria B utilizează o structură ranforsată din fibră de carbon ce este de câteva ori mai rezistentă decât materialele obișnuite. Aceasta în conferă notebook-ului un nivel de rezistență la apăsarea ecranului cu 20% mai ridicată decât notebook-urile obișnuite, oferind un nivel ridicat de protecție și greutate redusă.

 

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte

Utilizatorii din mediul de business și organizațional au cerințe mai ridicate în ceea ce privește standardele și fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obișnuite. În ciuda stricteții testelor, laptopurile și-au dovedit rezistența ridicată la cădere, dar și o performanță deosebită în ceea cep privește rezistența balamalelor, precum și în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecție anti-șoc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GTestare mai strictă privind rezistența la cădere
O înălțime de cădere de două ori mai ridicată decât în cazul notebook-urilor standard

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GTestarea extinsă a fiabilității balamalelor
Cu 20,000 de cicluri de testare în plus față de notebook-urile standard

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GTestare foarte strictă a rezistenței la presiune 

Rezistență crescută cu 20%, în comparație cu notebook-urile normale

 

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GTastatură rezistentă la lichide
Diversele accidente ocazionale cauzate de vărsarea băuturilor nu mai sunt acum o problemă

 

 

 

Soluție de stocare anti-șoc pentru siguranța datelor

Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced oferă un nivel ridicat de protecție pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sisteme de absorbție a șocurilor proiectate să protejeze hard disk-ul împotriva șocurilor suferite în timpul transportului. În plus, unitatea de stocare dispune de un mecanism complet de protecție, constând în soluția hardware G-sensor și software-ul pentru protecția unității de stocare previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menținere a securității și rezistenței datelor. Acestea utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal și ridicat. Ultimul este activat în mod implicit și funcția de detectare a impactului rămâne permanent pornită.

 
AsusPRO Advanced B551LA-XO247G

Design profesional

Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută

Calitatea tastaturii este un element foarte important pentru clienții din mediul de afaceri, influențând direct productivitatea și confortul în utilizare. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria B, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permițându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secțiune numerică completă și butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficiența în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

AsusPRO Advanced B551LA-XO247G
 

Touchpad de dimensiuni mari și echipat cu suport pentru gesturi

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GSuprafața touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporțională cu dimensiunile ecranului, pentru un look și mai atrăgător. Astfel, touchpad-ul este acum mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparținând unor firme concurente și oferă control extins pentru gesturi, dar și un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuiește efective mouse-ul, reprezentând o soluție de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea și mărirea/micșorarea imaginii, precum și apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulți pași, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.

 

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GEcran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă

Finisajul mat al ecranului cu care au fost dotate modelele ASUSPRO previne reflexiile nedorite și reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariția amprentelor, făcându-ți toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a crește productivitate, suprafețele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic și dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă și plăcută la atingere.

 

 

Sistem de administrare inteligent

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GASUSPRO Business Center pentru administrarea PC-ului într-un pachet foarte simplu

Ajutăm IMM-urile să administreze PC-urile din dotare
într-o manieră rapidă și ușoară

 

ASUSPRO Business Center este o platformă complet nouă ce include elemente hardware, software și firmware permițându-le utilizatorilor să se bucure de capabilități unice de securitate și productivitate. Aceasta se adresează în mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificând procesul de administrare și ușurința în utilizare.

 

 

 

AsusPRO Advanced B551LA-XO247GASUS Power Station II - conectivitate extinsă

Stația de docare separată oferă acces la opțiuni de conectivitate extinse și foarte flexibile, permițând atașarea rapidă a perifericelor, diverselor dispozitive de comunicații, cablurilor de alimentare sau adaptoarelor.

 

Chip de securitate TPM încorporat pentru securitate robustă la nivel hardware

Tehnologia de securitate TPM (Trusted Platform Module – Platformă de Securitate Ridicată) constă într-un chip integrat pe placa de bază ce criptează datele într-o manieră foarte sigură, reducând riscul reprezentat de hackerii ce ar dori să intre în posesia parolelor ce oferă acces la date importante. TPM permite notebook-urilor să ruleze aplicațiile într-o manieră mult mai sigură, conferind un nivel superior de siguranță tranzacțiilor și comunicațiilor. Atunci când este utilizată împreună cu un pachet software de securitate opțional, această platformă îmbunătățește semnificativ siguranța sistemului, capabilitățile de protecție a fișierelor și nivelul de securitate al mesajelor email. TPM permite un nivel de siguranță mai ridicat decât cel oferit de către BIOS, sistemul de operare sau de către orice altă aplicație non-TPM.

 

Nivel ridicat de siguranță cu ajutorul cititorului de amprente

Tehnologia de scanare a amprentelor asigură un nivel maxim de securitate și protecție a datelor. Sistemul electronic pentru citirea amprentelor încorporat în notebook-urile din Seria ASUSPRO B scanează detaliile amprentelor, folosind în acest scop senzori ce sunt afectați în mică măsură de condițiile specifice ale pielii (uscată, bătătorită, murdară sau uleioasă).

 

Autentificare pe bază de smart card (card-uri de acces cu chip RFID)

Smart card-urile suportate de către modelele din seria ASUSPRO B pot fi utilizate pentru identificare, autentificare, stocarea de date și procesarea aplicațiilor. De asemenea, utilizatorii le pot folosi pentru accesarea diverselor servicii online sau pentru autorizarea tranzacțiilor.

 

Protejează-ți datele – urmărește și localizează notebook-urile furate

Tehnologii Intel® Anti-Furt și Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri.

Seria ASUSPRO B utilizează Tehnologia Intel® Anti-Furt (Intel® AT) pentru a bloca accesul la sistemul de operare al notebook-ului în cazul în care acesta este furat sau pierdut, menținând astfel un nivel ridicat de siguranță. De asemenea, notebook-urile vin pre-încărcate cu aplicația Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri dezvoltată de către Absolute® Software, ce permit localizarea acestora de la distanță. De asemenea, datele pot fi blocate sau șterse înainte ca laptop-ul să ajungă în posesia unor persoane neautorizate. Echipa specializată în combaterea furturilor LoJack® pentru Laptop-uri conlucrează cu diverse organizații de poliție și menținere a legii pentru a localiza și recupera laptop-urile furate.

 

USB 3.0 și USB Charger+ oferă viteze ridicate de transfer și reîncărcarea foarte rapidă a dispozitivelor portabile conectate

Notebook-urile din Seria B oferă interfețe USB 3.0 în echiparea standard, atingând viteze de transfer ale datelor de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Soluția software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu ușurință telefoanele inteligente, player-ele multimedia și alte dispozitive portabile chiar și atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul așteptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

 

 

 

 

Wake-on-LAN (WOL) permite pornirea PC-urilor de la distanță,
prin intermediul conexiunii de rețea

Sistemele din Seria ASUSPRO B dispun de un modul hardware încorporat plăcilor de bază ce suportă funcția Wake-on-LAN (WOL). Aceasta permite pornirea lor sau repornirea din modul așteptare cu ajutorul unui mesaj primit prin intermediul conexiunilor de rețea LAN sau WAN. Această funcție este extrem de importantă pentru mentenanța și suportul PC-urilor la distanță.

 

Baterie interschimbabilă și sistem de alertare inteligent 
pentru conectorul de alimentare

Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune mai puternică, ce oferă o autonomie extinsă de funcționare, iar prin adăugarea unei carcase exterioare cu baterie încorporată, durata de viață poate fi chiar dublată. De asemenea, această soluție permite înlocuirea cu ușurință a bateriilor vechi, atunci când este cazul. Modelele din Seria PU dispun de asemenea de un sistem de alertare ce notifică utilizatorul în cazul în care conectorul de alimentare este deconectat sau nu funcționează la parametrii normali, minimalizând riscul opririlor bruște și al întreruperilor în activitatea curentă.

 

Green ASUS

ASUS se numără printre promotorii proceselor de producție ecologice, minimalizând impactul asupra mediului înconjurător prin intermediul unei inițiative numite GreenASUS. Aceasta acoperă patru arii de interes: design ecologic, procese de producție ecologice, procese de achiziție ecologice, dar și servicii și marketing ecologice. ASUS este dedicată idealului salvării mediului înconjurător prin dezvoltarea de noi produse într-un mod responsabil, iar Seria ASUSPRO™ reușește să combine într-un mod perfect costuri reduse de producție și utilizare cu cele mai ridicate standarde de mediu. Produsele sunt de asemenea certificate EPEAT, Energy Star și RoHS.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online AsusPRO Advanced B551LA-XO247G.

» Specificatii AsusPRO Advanced B551LA-XO247G
Laptop AsusPRO Advanced B551LA-XO247G Intel Core i7 Haswell 4558U up to 3.3GHz 4GB DDR3L HDD 500GB Intel Iris Graphics 5100 15.6" HD Windows 8.1 Pro

Asus B551LA-XO247G


CPU: Intel Core i7-4558U, 2x 2.80GHz
RAM: 4GB DDR3
Hard drive: 500GB HDD
Optical drive: DVD +/- RW DL
graphics: Intel Iris Graphics 5100 (IGP), Mini DisplayPort
Display: 15.6 ", 1920x1080 , non-glare4558U
Connectors: 3x USB 3.0, 1x USB 2.0, Gb LAN
Wireless: Wi-Fi 802.11a / b / g / n, Bluetooth 4.0
Card Reader: 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC)
Webcam: 0.9 megapixels
Operating System: Windows 7 Professional 64bit (pre-installed) including Windows 8.1 Pro 64bit
Battery:. Li-Ion, 8 cells
Weight: 2.50kg
Special features: keypad, fingerprint reader, docking connector
» Comentarii AsusPRO Advanced B551LA-XO247G
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert