Laptop AsusPRO Advanced B451JA-FA051G Intel Core i5 Haswell 4310M up to 3.4GHz 8GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 4600 14" Full HD Windows 8 Pro

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului AsusPRO Advanced B451JA-FA051G au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

AsusPRO Advanced B451JA-FA051G

AsusPRO Advanced B451JANotebook-uri foarte fiabile destinate mediului de afaceri și profesioniștilor IT

Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced dedicate mediului de afaceri sunt supuse unor teste de calitate superioare chiar È™i standardelor militare US MIL-STD 810G, asigurând un nivel de fiabilitate excelent. Acestea au fost create pentru a răspunde în mod special cerinÈ›elor utilizatorilor din segmentul de afaceri, instituÈ›ii È™i agenÈ›ii guvernamentale, permiÈ›ând un nivel ridicat de productivitate, securitate È™i uÈ™urință în administrare.

Fiabilitate ieșită din comun

Utilizatorii din mediul de business È™i organizaÈ›ional au cerinÈ›e mai ridicate în ceea ce priveÈ™te standardele È™i fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO B sunt supuse unor teste de calitate mult mai exigente decât cele aplicate modelelor standard. Laptopurile È™i-au dovedit rezistenÈ›a ridicată la cădere, dar È™i o performanță deosebită în ceea cep priveÈ™te rezistenÈ›a balamalelor, precum È™i în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecÈ›ie anti-È™oc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

 

Carcasa ecranului fabricată din carbon È™i dublu ranforsată împotriva È™ocurilor

AsusPRO Advanced B451JA-FA051G​Carcasele ecranelor cu care sunt dotate notebook-urile din Seria B utilizează o structură ranforsată din fibră de carbon ce este de câteva ori mai rezistentă decât materialele obiÈ™nuite. Aceasta în conferă notebook-ului un nivel de rezistență la apăsarea ecranului cu 20% mai ridicată decât notebook-urile obiÈ™nuite, oferind un nivel ridicat de protecÈ›ie È™i greutate redusă.

 

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte

Utilizatorii din mediul de business È™i organizaÈ›ional au cerinÈ›e mai ridicate în ceea ce priveÈ™te standardele È™i fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obiÈ™nuite. În ciuda stricteÈ›ii testelor, laptopurile È™i-au dovedit rezistenÈ›a ridicată la cădere, dar È™i o performanță deosebită în ceea cep priveÈ™te rezistenÈ›a balamalelor, precum È™i în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecÈ›ie anti-È™oc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

 

AsusPRO Advanced B451JA-FA051GTestare mai strictă privind rezistența la cădere
O înălÈ›ime de cădere de două ori mai ridicată decât în cazul notebook-urilor standard

 

 

Testarea extinsă a fiabilității balamalelor
Cu 20,000 de cicluri de testare în plus față de notebook-urile standard

 

 

Testare foarte strictă a rezistenÈ›ei la presiune 

Rezistență crescută cu 20%, în comparaÈ›ie cu notebook-urile normale

 

 

 

AsusPRO Advanced B451JA-FA051GTastatură rezistentă la lichide
Diversele accidente ocazionale cauzate de vărsarea băuturilor nu mai sunt acum o problemă

 

 

 

Soluție de stocare anti-șoc pentru siguranța datelor

Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced oferă un nivel ridicat de protecÈ›ie pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sisteme de absorbÈ›ie a È™ocurilor proiectate să protejeze hard disk-ul împotriva È™ocurilor suferite în timpul transportului. În plus, unitatea de stocare dispune de un mecanism complet de protecÈ›ie, constând în soluÈ›ia hardware G-sensor È™i software-ul pentru protecÈ›ia unității de stocare previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menÈ›inere a securității È™i rezistenÈ›ei datelor. Acestea utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal È™i ridicat. Ultimul este activat în mod implicit È™i funcÈ›ia de detectare a impactului rămâne permanent pornită.

 
AsusPRO Advanced B451JA-FA051G​

Design profesional

Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută

Calitatea tastaturii este un element foarte important pentru clienÈ›ii din mediul de afaceri, influenÈ›ând direct productivitatea È™i confortul în utilizare. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria B, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permiÈ›ându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secÈ›iune numerică completă È™i butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficienÈ›a în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

AsusPRO Advanced B451JA-FA051G​
 

Touchpad de dimensiuni mari și echipat cu suport pentru gesturi

AsusPRO Advanced B451JASuprafaÈ›a touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporÈ›ională cu dimensiunile ecranului, pentru un look È™i mai atrăgător. Astfel, touchpad-ul este acum mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparÈ›inând unor firme concurente È™i oferă control extins pentru gesturi, dar È™i un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuieÈ™te efective mouse-ul, reprezentând o soluÈ›ie de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea È™i mărirea/micÈ™orarea imaginii, precum È™i apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulÈ›i paÈ™i, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.

 

​

 

 

AsusPRO Advanced B451JA-FA051GEcran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă

Finisajul mat al ecranului cu care au fost dotate modelele ASUSPRO previne reflexiile nedorite È™i reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariÈ›ia amprentelor, făcându-È›i toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a creÈ™te productivitate, suprafeÈ›ele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic È™i dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă È™i plăcută la atingere.

 

 

Sistem de administrare inteligent

 

 

ASUSPRO Business Center pentru administrarea PC-ului într-un pachet foarte simplu

Ajutăm IMM-urile să administreze PC-urile din dotare
într-o manieră rapidă È™i uÈ™oară

 

ASUSPRO Business Center este o platformă complet nouă ce include elemente hardware, software È™i firmware permiÈ›ându-le utilizatorilor să se bucure de capabilități unice de securitate È™i productivitate. Aceasta se adresează în mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificând procesul de administrare È™i uÈ™urinÈ›a în utilizare.

 

 

 

ASUS Power Station II - conectivitate extinsă

StaÈ›ia de docare separată oferă acces la opÈ›iuni de conectivitate extinse È™i foarte flexibile, permiÈ›ând ataÈ™area rapidă a perifericelor, diverselor dispozitive de comunicaÈ›ii, cablurilor de alimentare sau adaptoarelor.

 

Chip de securitate TPM încorporat pentru securitate robustă la nivel hardware

Tehnologia de securitate TPM (Trusted Platform Module – Platformă de Securitate Ridicată) constă într-un chip integrat pe placa de bază ce criptează datele într-o manieră foarte sigură, reducând riscul reprezentat de hackerii ce ar dori să intre în posesia parolelor ce oferă acces la date importante. TPM permite notebook-urilor să ruleze aplicaÈ›iile într-o manieră mult mai sigură, conferind un nivel superior de siguranță tranzacÈ›iilor È™i comunicaÈ›iilor. Atunci când este utilizată împreună cu un pachet software de securitate opÈ›ional, această platformă îmbunătățeÈ™te semnificativ siguranÈ›a sistemului, capabilitățile de protecÈ›ie a fiÈ™ierelor È™i nivelul de securitate al mesajelor email. TPM permite un nivel de siguranță mai ridicat decât cel oferit de către BIOS, sistemul de operare sau de către orice altă aplicaÈ›ie non-TPM.

 

Nivel ridicat de siguranță cu ajutorul cititorului de amprente

Tehnologia de scanare a amprentelor asigură un nivel maxim de securitate È™i protecÈ›ie a datelor. Sistemul electronic pentru citirea amprentelor încorporat în notebook-urile din Seria ASUSPRO B scanează detaliile amprentelor, folosind în acest scop senzori ce sunt afectaÈ›i în mică măsură de condiÈ›iile specifice ale pielii (uscată, bătătorită, murdară sau uleioasă).

 

Autentificare pe bază de smart card (card-uri de acces cu chip RFID)

Smart card-urile suportate de către modelele din seria ASUSPRO B pot fi utilizate pentru identificare, autentificare, stocarea de date și procesarea aplicațiilor. De asemenea, utilizatorii le pot folosi pentru accesarea diverselor servicii online sau pentru autorizarea tranzacțiilor.

 

Protejează-È›i datele – urmăreÈ™te È™i localizează notebook-urile furate

Tehnologii Intel® Anti-Furt È™i Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri.

Seria ASUSPRO B utilizează Tehnologia Intel® Anti-Furt (Intel® AT) pentru a bloca accesul la sistemul de operare al notebook-ului în cazul în care acesta este furat sau pierdut, menÈ›inând astfel un nivel ridicat de siguranță. De asemenea, notebook-urile vin pre-încărcate cu aplicaÈ›ia Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri dezvoltată de către Absolute® Software, ce permit localizarea acestora de la distanță. De asemenea, datele pot fi blocate sau È™terse înainte ca laptop-ul să ajungă în posesia unor persoane neautorizate. Echipa specializată în combaterea furturilor LoJack® pentru Laptop-uri conlucrează cu diverse organizaÈ›ii de poliÈ›ie È™i menÈ›inere a legii pentru a localiza È™i recupera laptop-urile furate.

 

USB 3.0 È™i USB Charger+ oferă viteze ridicate de transfer È™i reîncărcarea foarte rapidă a dispozitivelor portabile conectate

Notebook-urile din Seria B oferă interfeÈ›e USB 3.0 în echiparea standard, atingând viteze de transfer ale datelor de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. SoluÈ›ia software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu uÈ™urință telefoanele inteligente, player-ele multimedia È™i alte dispozitive portabile chiar È™i atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul aÈ™teptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

 

 

 

 

Wake-on-LAN (WOL) permite pornirea PC-urilor de la distanță,
prin intermediul conexiunii de rețea

Sistemele din Seria ASUSPRO B dispun de un modul hardware încorporat plăcilor de bază ce suportă funcÈ›ia Wake-on-LAN (WOL). Aceasta permite pornirea lor sau repornirea din modul aÈ™teptare cu ajutorul unui mesaj primit prin intermediul conexiunilor de reÈ›ea LAN sau WAN. Această funcÈ›ie este extrem de importantă pentru mentenanÈ›a È™i suportul PC-urilor la distanță.

 

AsusPRO Advanced B451JABaterie interschimbabilă È™i sistem de alertare inteligent 
pentru conectorul de alimentare

Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune mai puternică, ce oferă o autonomie extinsă de funcÈ›ionare, iar prin adăugarea unei carcase exterioare cu baterie încorporată, durata de viață poate fi chiar dublată. De asemenea, această soluÈ›ie permite înlocuirea cu uÈ™urință a bateriilor vechi, atunci când este cazul. Modelele din Seria PU dispun de asemenea de un sistem de alertare ce notifică utilizatorul în cazul în care conectorul de alimentare este deconectat sau nu funcÈ›ionează la parametrii normali, minimalizând riscul opririlor bruÈ™te È™i al întreruperilor în activitatea curentă.

 

Green ASUS

ASUS se numără printre promotorii proceselor de producÈ›ie ecologice, minimalizând impactul asupra mediului înconjurător prin intermediul unei iniÈ›iative numite GreenASUS. Aceasta acoperă patru arii de interes: design ecologic, procese de producÈ›ie ecologice, procese de achiziÈ›ie ecologice, dar È™i servicii È™i marketing ecologice. ASUS este dedicată idealului salvării mediului înconjurător prin dezvoltarea de noi produse într-un mod responsabil, iar Seria ASUSPRO™ reuÈ™eÈ™te să combine într-un mod perfect costuri reduse de producÈ›ie È™i utilizare cu cele mai ridicate standarde de mediu. Produsele sunt de asemenea certificate EPEAT, Energy Star È™i RoHS.

​

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online AsusPRO Advanced B451JA-FA051G.

» Specificatii AsusPRO Advanced B451JA-FA051G
Laptop AsusPRO Advanced B451JA-FA051G Intel Core i5 Haswell 4310M up to 3.4GHz 8GB DDR3L HDD 500GB Intel HD Graphics 4600 14" Full HD Windows 8 Pro

Asus B451JA-FA051G


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-4310M
Frecventa
2.7 - 3.4GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Grafica integrata
HD 4600
Memorie
Capacitate
8 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
2
Slot 1
4096 MB
Slot 2
4096 MB
Stocare
Capacitate
500 GB
Viteza
7200 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
Nu are
Caddy HDD
Da
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 4600
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
14 inch
Rezolutie
1920 x 1080 pixeli
Format
Full HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 b/g/n
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
2
USB 3.0
2
RJ-45
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Display port
1x Mini
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
Da
Smart card
Da
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC, MMC
Tastatura
Chiclet
Tastatura iluminata
Da
Tastatura layout
US
Baterie
Tip
Li-Ion
Numar celule
3+3
Putere
48+23 Whr
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Cititor amprenta
Da
Disk Anti-Shock Protection
Da
Software
Sistem de operare
Windows 7 Pro
Versiune
64 bit
Software inclus
Licenta upgrade Windows 8.1 Pro
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
339 x 239.5 x 30.5-31.5 mm
Greutate
1.99 kg
Culoare
Negru
Altele
Certificare MIL-STD 810G
» Comentarii AsusPRO Advanced B451JA-FA051G
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert