Laptop Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook Intel Core i5 Skylake 6200U up to 2.8GHz 8GB DDR3L SSD 128GB Intel HD Graphics 13.3" Full HD Windows 10 Home Rose Gold

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus ZenBook UX303UA-R4032T au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus ZenBook UX303UA-R4032T

Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook

Design nou și rafinat, culori elegante

Zenbook este un Ultrabook™ de înaltă clasă ce oferă o combinație foarte armonioasă de eleganță, ușurință în utilizare și performanță. UX303 duce toate aceste calități la nivelul următor de sofisticare datorită formei noi și elegante, precum și a atrăgătoarei scheme de culori Maro Fumuriu și a finisajului metalic, esențial pentru stilul Zen. Liniile clasice ale modelului Zenbook, ultra-ușor și ultra-subțire, sunt accentuate suplimentar datorită profilului redus, cu o grosime de doar 3mm în partea din față. Este un sistem atrăgător, elegant, puternic și mereu de actualitate – este Zenbook UX303!

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookCulori puternice, contrast excelent

Bucură-te de o experiență grafică extraordinară cu ajutorul ecranului tactil QHD+ de 13.3 inchi ce oferă o rezoluție incredibilă, de 3200 x 1800 – de cinci ori mai mare decât a unui ecran standard de înaltă definiție. Luminozitatea maximă de 300 nits (candele/metru pătrat), rata de contrast de 770:1, finisajul mat și gama largă de culori suportate (72% NTSC) îți permit să te bucuri de un negru intens și alb extraordinar de pur, pentru imagini și clipuri video foarte clare și realiste.

 

 

Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook

Unghiuri largi de vizualizare

Datorită tehnologiei IPS (in-plane switching) cu care a fost dotat ecranul LCD, Zenbook UX303 oferă unghiuri foarte largi de vizualizare a ecranului, de până la 170 de grade. Astfel, te poți bucura de imagini clare și luminoase, indiferent de unghiul din care privești ecranul. De asemenea, această tehnologie face din UX303 soluția perfectă pentru partajarea fotografiilor sau clipurilor video cu prietenii, familia sau colegii.

 

Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook

 

Apeluri video cu o claritate de cristal

Zenbook UX303 este companionul ideal pentru călătorii, indiferent de scopul acestora. Camera video HD 720p încorporată, ce permite înregistrarea video la 30 fps, îți va permite să ții legătura cu familia sau prietenii prin intermediul apelurilor video de o claritate ieșită din comun, senzorul de înaltă sensibilitate oferind o calitate foarte bună a imaginii, chiar și în condiții de iluminare slabă.

ZenBook UX303 putere optima

Putere optimă

Zenbook UX303 este un Ultrabook™ foarte performant. Echipat cu procesor Intel® Core™ de a 4-a generație, până la varianta i7 și soluție de stocare a datelor de ultimă generație, UX303 nu te va lăsa niciodată să aștepți. Oferind funcționare fără efort chiar și în cazul rulării mai multor aplicații concomitent, redare de conținut video în cele mai bune condiții și lansarea foarte rapidă a aplicațiilor, Zenbook UX303 este întotdeauna la dispoziția ta. De asemenea, este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, oferind o autonomie sporită.

Soluție de stocare avansată

Soluțiile de stocare a datelor ce oferă viteze foarte ridicate de acces sunt cruciale pentru pornirea rapidă a sistemului și o experiență de utilizare cât mai plăcută. Zenbook UX303 beneficiază ce una dintre cele mai performante soluții de acest fel, formată dintr-un hard disk hibrid cu o capacitate de stocare de până la 500GB, însoțit de un SSD SATA cu capacitatea de până la 512GB și viteze de până la 6Gbit/s. Salvarea sau încărcarea fișierelor de dimensiuni mari este acum incredibil de rapidă, în comparație cu hard disk-urile tradiționale, în timp ce timpii de pornire sunt de asemenea reduși semnificativ. Unitățile SSD sunt rezistente și durabile, oferindu-i modelului Zenbook un nivel super de fiabilitate.

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookPerformanțe grafice la nivel de PC desktop

Pentru a beneficia din plin de calitățile ecranului său extraordinar, UX303 folosește soluții grafice foarte performante, până la placa video dedicată NVIDIA® GeForce® GT840M dotată cu 2GB de memorie video. Aceasta este capabilă să ofere o calitate video comparabilă cu cea a sistemelor desktop, permițând randarea foarte cursivă a clipurilor video de înaltă rezoluție și a celor mai recente jocuri.

USB 3.0 pentru transferuri de 10x mai rapide

Toate cele trei port-uri USB cu care vine echipat UX303 sunt de tipul SuperSpeed USB 3.0, permițând transferul datelor la viteze de până la 10 ori mai ridicate decât standardul USB 2.0. În cazul unei soluții externe de stocare compatibile, chiar și clipurile video de dimensiuni mari (mai mulți GB) pot fi deschise mult mai rapid. De asemenea, interfața USB 3.0 oferă mai multă putere soluțiilor portabile, iar tehnologia exclusivă ASUS USB Charger+ permite reîncărcarea acestor dispozitive de două ori mai rapid decât în cazul unui port USB normal. Pentru un nivel superior de confort, dispozitivele externe pot fi reîncărcate chiar și atunci când Zenbook UX303 este oprit.

Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookAutonomie extinsă

Componentele cu un nivel superior de eficiență energetică, precum procesoarele Intel® Core™ i7 sau soluția SSD, asigură o autonomie de până la 7 ore, permițându-ți să lucrezi o zi întreagă fără a trebui să realimentezi bateria. Soluția exclusivă Super Hybrid Technology II poate crește autonomia cu până la 25% în cazul aplicațiilor ce necesită mai puține resurse, iar cu funcţia Instant On poți reporni sistemul din modul așteptare în doar două secunde.

SonicMaster pentru un sunet incredibil.

Un laptop incredibil merită un sunet pe măsură, și, din acest motiv, echipa de ingineri audio ASUS Golden Ear a dezvoltat soluția audio SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower® de la Bang & Olufsen. SonicMaster îți permite să te bucuri de cel mai bun sunet pe care l-ai ascultat vreodată pe un laptop, cu un bass puternic și profund și o claritate deosebită a detaliilor.

SonicMaster pentru un sunet incredibil.

Difuzoare de putere mare

Pentru a atinge un nivel optim de calitate a sunetului, UX303 utilizează difuzoare foarte performante, echipate cu bobine vocale și magneți de dimensiuni mari. În plus, camerele de rezonanță de dimensiuni mari și carcasa de aluminiu contribuie la obținerea unui sunet remarcabil de puternic.

Optimizare audio cu AudioWizard

Sursele de sunet diferite necesită și setări diferențiate, o sarcină ușurată semnificativ cu ajutorul tehnologiei exclusive AudioWizard cu care a fost echipat modelul UX303. Oferind cinci moduri de funcționare pre-setate pentru diferite scenarii de utilizare - muzică, filme, dialog, jocuri și înregistrare — AudioWizard garantează faptul că te vei bucura în permanență de cel mai bun sunet, indiferent de natura conținutului audio.

Optimizare audio cu AudioWizard

Microfoane încorporate pentru calitate ridicată

Sistemul de microfoane în serie îți oferă calitate superioară pentru convorbiri și conferințe la distanță. Filtrele de anulare a zgomotului reduc semnificativ zgomotul ambiental, iar soluția acustică de anulare a ecoului îmbunătăţeşte calitatea. Tehnologia Beam-Forming focalizează zona de înregistrare pe un con cu deschiderea de 60°, pentru a înregistra doar vocea ta.

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookStochează, partajează și sincronizează

Soluţia cloud de la ASUS reprezintă cea mai completă platformă online, accesibilă oriunde și prin intermediul unei game extinse de dispozitive. Aplicaţia ASUS WebStorage îţi permite să stochezi, partajezi și sincronizezi orice, de la prezentări de afaceri la albume foto și conținut multimedia. Fiecare Zenbook UX303 oferă 32/16GB spațiu de stocare gratuit prin WebStorage, timp de 3 ani/1 an.

 

 

 

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookCreat pentru control tactil

Zenbook UX303 este construit în jurul conceptului de control tactil. Cu ajutorul ecranului tactil, a touchpad-ului precis cu control pentru gesturi și a tastaturii cu iluminare foarte inteligent construite, fiecare element al modelului UX303 a fost creat pentru a oferi o experiență optimă de utilizare sub Windows 8.1.

Ecran de control tactil precis și fiabil

Soluțiile de control tactil se pot dovedi a fi imprecise și de-a dreptul frustrante în utilizare din când în când, dar ele funcționează perfect în cazul lui Zenbook UX303. Acesta utilizează senzori tactili cu o suprafață cu 30% mai redusă, comparativ cu soluțiile standard, ceea ce conduce la obținerea unui nivel foarte bun de performanță în ceea ce privește controlul tactil. Indiferent că desenezi, scrii sau navighezi sub Windows 8.1, UX303 reacționează instantaneu și foarte precis.

Asus ZenBook UX303UA-R4032T UltrabookTouchpad mare cu Smart Gestures

Oferind același format ca și ecranul principal (16:9), touchpad-ul de dimensiuni mari cu care a fost echipat UX303 a fost creat în mod special pentru a fi cât mai intuitiv și precis. Funcția Gesturi Inteligente (Smart Gestures) simulează numeroase gesturi tactile suportate sub sistemul de operare Windows 8.1, precum activarea marginii din dreapta pentru accesul rapid la bara de instrumente. Funcția Gesturi Inteligente este compatibilă şi cu o gamă largă de aplicații.

Tastatură iluminată pentru confort

Tastatura rămâne opțiunea de control preferată de cei mai mulți utilizatori și, din acest motiv, am echipat modelul Zenbook UX303 cu cea mai bună tastatură disponibilă pe piață. Fiecare tastă este echilibrată, necesitând un anumit nivel prestabilit de forță la apăsare și oferind o cursă optimizată, pentru un nivel ridicat de confort și un nivel scăzut de zgomot în utilizare. În plus, aceasta îşi ajustează nivelul de iluminare în funcție de lumina ambientală, astfel încât vei putea vedea tastele întotdeauna, chiar și pe întuneric complet.

Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook

Desktop-ul, reinventatDesktop-ul, reinventat

Windows 8 respectă cerinţele utilizatorului şi îți permite să îndeplinești mai multe sarcini concomitent. Poți alătura două aplicații diferite și naviga pe Internet în timp ce urmărești un clip video sau discuta cu un coleg în timp ce editezi un document. Datorită funcției de căutare Bing implementată la nivel de desktop, ce afișează rezultatele căutării (fișiere, aplicații sau site-uri web) într-o manieră unitară, Windows 8 îmbunătățește productivitatea.

Conectat în orice moment

Zenbook UX303 este echipat cu cele mai moderne tehnologii wireless, permițându-ți să rămâi permanent conectat. Soluția Wi-Fi dual-band 802.11ac oferă flexibilitate portabilă completă, suportând atât rețelele pe 2.4GHz cât și cele pe 5GHz, rapid şi fără interferențe. Zenbook UX303 este echipat şi cu un modul Bluetooth 4.0 de ultimă generație cu consum redus, astfel încât poți conecta cu ușurință smartphone-uri și tablete compatibile, fără a-ți face griji în legătura cu durata de viață a bateriei.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus ZenBook UX303UA-R4032T.

» Specificatii Asus ZenBook UX303UA-R4032T
Laptop Asus ZenBook UX303UA-R4032T Ultrabook Intel Core i5 Skylake 6200U up to 2.8GHz 8GB DDR3L SSD 128GB Intel HD Graphics 13.3" Full HD Windows 10 Home Rose Gold

Asus UX303UA-R4032T


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-6200U
Frecventa
2.3 - 2.8 GHz
Numar nuclee
2
Numar thread-uri
4
Smart Cache
3072 KB
Tehnologie
14 nm
Nucleu
Skylake
Grafica integrata
HD 520
Memorie
Capacitate
8 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
1
Slot 1
4096 MB
Integrata
4096 MB
Stocare
Tip
SSD
Capacitate SSD
128 GB
Unitate Optica
Nu are unitate optica integrata
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 520
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
13.3 inch
Rezolutie
1920 x 1080 pixeli
Format
Full HD
Suprafata
Glare
Tehnologie ecran
IPS
Sunet
Sunet
HD Audio
Boxe
Bang & Olufsen ICEpower
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster
Conectivitate
Wireless
802.11 ac
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 3.0
3
HDMI
1
Iesire audio
1x Combo
Display port
Mini
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
2-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC
Tastatura
Chiclet
Tastatura iluminata
Da
Baterie
Tip
Li-Polymer
Numar celule
3
Putere
50 Whr
Software
Sistem de operare
Windows 10 Home
Versiune
64 bit
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
323 x 223 x 19.2 mm
Greutate
1.45 kg
Culoare
Roz Auriu
» Comentarii Asus ZenBook UX303UA-R4032T
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert