Laptop Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H Convertible Ultrabook Intel Core i5 Haswell 4210U up to 2.7GHz 4GB DDR3 HDD 1TB nVidia GeForce 820M 2GB 15.6" HD Touch Windows 8.1

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H

ASUS Transformer Book Flip TP500

 

Laptop de 15.6 inchi dotat cu ecran de control tactil ce poate fi rotit la 360°


Transformer Book Flip TP500 flexibilitate si imaginatieMai multă flexibilitate și imaginație

Pentru noi, cei de la ASUS, oamenii și experiențele acestora sunt cele mai importante. Munca noastră este construită în jurul a ceea ce gândesc, simt și realizează cei din jurul nostru, toate aceste aspecte devenind elemente de design importante pentru o experiență de utilizare de-a dreptul deosebită. ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a oferi cel mai bun nivel de flexibilitate în utilizare, fiind echipat cu un ecran ce poate fi rotit și poziționat în orice unghi, de la zero la 360 de grade. Bucură-te de avantajele oferite de către această nouă familie de laptop-uri ASUS, menite să răspundă tuturor cerințelor utilizatorilor.


Laptop de înaltă performanță dotat cu ecran de control tactil, placă video dedicată și tastatură ergonomică

Flip îți permite să te bucuri de un nivel înalt de productivitate datorită procesorului Core™ i7, puternic și eficient din punct de vedere energetic, cu care acesta vine echipat, dar și a soluției video dedicate de înaltă performanță. În modul de utilizare laptop rulând Windows 8 vei putea îndeplini mult mai multe sarcini, chiar și atunci când nu te afli la birou.

Suport extrem de util ce îți permite să te bucuri pe deplin de filme, clipuri video, fotografii sau muzică


Partajează într-o manieră interactivă și rapidă prezentări, fotografii sau documente

Accesează modul vizualizare pentru a partaja cu ușurință prezentări, documente și fotografii cu cei din jurul tău. Design-ul inteligent al balamalei îți permite să setezi ecranul la orice unghi, pentru un nivel excelent de vizualizare. De asemenea, tastatura și touchapd-ul sunt blocate automat, pentru a preveni activarea lor accidentală.


Tabletă cu sistem de operare Windows 8 și ecran de control tactil foarte precis, la rezoluție Full HD

Bucură-te de nivelul superior de confort în utilizare oferit de către o tabletă, dar și de puterea și opțiunile extinse de conectivitate disponibile în cazul unui laptop. Flip se transformă cu ușurință într-o tabletă Full HD foarte performantă, oferind un nivel ridicat de control prin intermediul ecranului tactil cu suport pentru gesturi și sistem de detecție în 10 puncte. Navighează pe Internet, verifică-ți căsuța de email sau relaxează-te cu jocurile tale favorite!


Transformer Book Flip TP500 din laptop in tabletaDin laptop în tabletă

ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a funcționa ca laptop, tabletă, sau o combinație a celor două. Este echipat cu un ecran de control tactil ce poate fi poziționat la orice unghi, de la 0 la 360 grade. 

Pentru sarcini de serviciu, sistemul poate fi folosit ca un laptop normal. Pentru jocuri, transformă-l într-o tabletă dotată cu ecran Full HD. Iar pentru a urmări prezentări sau filme, poziționează ecranul în orice unghi, pentru mai mult confort!

 

 


TP500 elegant si atragator

 

Design elegant și foarte atrăgător

Suprafețele metalice cu un finisaj deosebit de atrăgător și atent realizat îi conferă modelului ASUS Transformer Book Flip un aspect foarte elegant. Numeroasele sale funcții permit utilizarea foarte intuitivă, mobilitate ridicată și un stil de care te vei îndrăgosti. Oferind un design luxos dar ușor de utilizat, ASUS Transformer Book Flip se concentrează pe detaliile cele mai importante, performanță de excepție și funcționalitate ieșită din comun.

 

 

 


Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului Full HD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combină cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a îți oferi cea mai bună experiență vizuală. Tehnologia ASUS Splendid ajustează în mod automat gama de culori și nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suportă rezoluții de până la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigură o calitate ieșită din comun a imaginii și culori vibrante indiferent de tipul de conținut vizualizat, fie că este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

TP500 full hd


ASUS Splendid Transformer Book Flip

 

Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului FHD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combină cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a îți oferi cea mai bună experiență vizuală. Tehnologia ASUS Splendid ajustează în mod automat gama de culori și nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suportă rezoluții de până la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigură o calitate ieșită din comun a imaginii și culori vibrante indiferent de tipul de conținut vizualizat, fie că este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

 

ASUS Transformer Book Flip TP500 Sunet clar

 

Sunet clar și puternic

Întreaga lume este plină de sunet și fiecare notă are importanța ei. ASUS SonicMaster duce experiența sonoră la un cu totul alt nivel, oferind simțurilor tale o experiență mult mai realistă. Bucură-te de un sunet clar, puternic și detaliat în muzică, filme, convorbiri sau chiar jocuri. SonicMaster combină componentele audio de calitate superioară, design-ului deosebit și software-ului extrem de performant pentru o experiență sonoră ieșită din comun.

 


SonicMasterSonicMaster readuce sunetul la viață

ASUS Transformer Book Flip oferă cel mai bună experiență audio din clasa sa cu ajutorul tehnologiei exclusive SonicMaster. Tehnologia de înaltă precizie dezvoltată de către ASUS combină difuzoare și camere de rezonanță de dimensiuni mari cu un software optimizat, rezultatul fiind un sunet de-a dreptul spectaculos. Astfel, sistemul vine echipat cu un pachet multimedia complet, fiecare melodie, film și joc bucurându-se de cel mai bun, echilibrat și dinamic sunet.


AudioWizardDefinește-ți propriul sunet cu AudioWizard

ASUS AudioWizard dispune de cinci moduri de audiție selectabile create pentru a-ți satisface toate cerințele și a optimiza calitatea sunetului în funcție de condițiile ambientale. Bucură-te de un sunet foarte realist atunci când asculți muzică, urmărești filme sau te joci prin intermediul modurilor pre-setate și optimizate cu atenție de către echipa ASUS Golden Ear. Interfața proprietară a fost creată pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor, fiind deci foarte ușor de folosit și oferindu-ți acces rapid și ușor la conținutul tău favorit. Este atât de flexibilă încât îi poți schimba aspectul și comportamentul în doar câteva secunde.

 


Lumea la o atingere distantaLumea la o atingere distanță

ASUS pune foarte mare preț pe îmbunătățirea continuă a experienței de utilizare, iar ecranul de control tactil cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip îți va oferi o experiență de utilizare Windows 8 de calitate superioară, indiferent de unghiul din care privești. Tehnologia exclusivă de control tactil dezvoltată de către ASUS îi permite ecranului să fie mult mai sensibil și mai eficient decât alte modele convenționale!


Atingerea lumii tale

Ecranul tactil de control cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a maximiza experiența de utilizare intuitivă, indiferent că este folosit în modurile laptop sau tabletă. Senzorii tactili oferă un nivel de acuratețe superior cerințelor standard în industrie, pentru un nivel ridicat de precizie la scriere, desen, etc. A venit timpul să poți atinge tot ceea ce vezi pe ecran!


Smart GestureTouchpad cu Smart Gesture

Touchpad-ul de dimensiuni mari, dotat cu sistem de detecție multi-punct și tehnologie Smart Gesture, ce echipează modelul Flip îți permite să te bucuri de o experiență de utilizare naturală. Acesta oferă un nivel de interacțiune simplu și precis, permițând navigarea rapidă și efectuare comenzilor click dreapta pentru a accesa funcții avansate chiar și în absența unui mouse. Tehnologia exclusivă de respingere a contactelor false îmbunătățește semnificativ acuratețea și viteza de răspuns, pentru o experiență generală mult mai bună în utilizare. Indiferent că navighezi într-o pagină web sau rotești imaginile, ecranul nu îți va limita cu nimic experiența de utilizator.


Tastatură confortabilă, precisă și fiabilă

Tastatura ergonomică a fost creată pentru a-ți ușura munca, mecanismul tastelor fiind special conceput pentru a permite un nivel ridicat de confort și viteză în utilizare, chiar și pentru perioade lungi de timp. ASUS Transformer Book Flip oferă o experiență de utilizare foarte precisă și ergonomică, reducând riscul producerii de erori. Tastatura de tip chichlet este perfect armonizată design-ului deosebit al acestui model, și oferă un nivel ridicat de fiabilitate. De asemenea, este rezistentă la acumulările de praf și restul, asigurând o calitate foarte bună în utilizarea pe termen lung.


Subtire rapid si puternicSubțire, dar mai rapid și puternic

Procesorul puternic din seria Intel® Core™ i7 permite un nivel ridicat de productivitate în orice aplicație, în timp ce soluția grafică integrată de înaltă performanță îți permite să te bucuri de o experiență video de calitate superioară. Te poți delecta chiar și cu cele mai recente jocuri, ceea ce face din acest sistem soluția perfectă pentru muncă, dar și pentru distracție.


Accesibil instantaneu, nivel ridicat de siguranță a datelor

ASUS Transformer Book Flip permite revenirea în doar două secunde din modul așteptare prin intermediul funcției Instant On. Acum poți să îți reiei activitatea exact de unde ai lăsat-o și nu trebuie să-ți faci probleme legate de pierderea datelor – bateria oferă o autonomie de până la 14 zile în modul așteptare iar datele sunt salvate în mod automat atunci când nivelul de încărcare al bateriei scade sub 5%. Fișierele și programele pornite sunt păstrate în siguranță în memorie, așteptând să fie repornite.


Tehnologie avansată a bateriei pentru autonomie de trei ori mai bună

Bateria litiu-polimer cu care este echipat modelul Flip reprezintă o îmbunătățirea semnificativă față de tehnologia bateriilor clasice. Aceste baterii suportă de trei ori mai multe cicluri de încărcare decât bateriile obișnuite, ceea ce înseamnă că vor trebui înlocuite mult mai rar. Datorită acestor baterii cu durată de viață extinsă, ASUS Transformer Book Flip este de asemenea mult mai prietenos cu mediul înconjurător, necesitând mai puține schimbări ale bateriei în timpul perioadei de exploatare. Tehnologie îmbunătățită, atenție pentru mediul înconjurător și economie – toate acestea sunt posibile cu Flip.


USB 3.0 este de 10 ori mai rapid!

Flip este echipat cu un port USB 3.0 ce permite transferuri de date la viteze de până la 10 ori mai mari decât cele disponibile prin intermediul USB 2.0. Imaginează-ți că acum vei putea transfera un fișier de 50GB – echivalentul unui disc Blu-ray – în mai puțin de două minute! Interfața USB 3.0 nu este doar mai rapidă, este și mai fiabilă, mai stabilă și poate alimenta mult mai rapid orice dispozitiv conectat. USB 3.0 este compatibilă cu toate dispozitivele USB 2.0.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H.

» Specificatii Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H
Laptop Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H Convertible Ultrabook Intel Core i5 Haswell 4210U up to 2.7GHz 4GB DDR3 HDD 1TB nVidia GeForce 820M 2GB 15.6" HD Touch Windows 8.1

Asus TP550LD-CJ097H


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-4210U
Frecventa
1.7 - 2.7GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Grafica integrata
HD 4400
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3
Frecventa
1600 MHz
Numar sloturi
1
Integrata
4096 MB
Stocare
Capacitate
1 TB
Viteza
5400 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
DVD-RW
Placa Video
Producator chipset
nVidia
Seria
GeForce
Model
820M
Memorie dedicata
2048 MB
Tip
DDR3
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Dedicata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Touchscreen
Da
Tehnologie
Glare, MultiTouch
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster Lite
Altele
Suport MaxxAudio
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 b/g/n
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
1
USB 3.0
2
RJ-45
1
HDMI
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
Da
Cititor carduri
2-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC
Baterie
Tip
Li-Ion
Numar celule
3
Putere
48 Whr
Software
Sistem de operare
Windows 8.1
Versiune
64 bit
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
380 x 258 x 22 mm
Greutate
2.1 kg
Culoare
Negru
» Comentarii Asus Transformer Book Flip TP550LD-CJ097H
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert