Laptop Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H Convertible Ultrabook Intel Core i5 Broadwell 5200U up to 2.7GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Touchscreen Windows 8.1

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H

ASUS Transformer Book Flip TP500

 

Laptop de 15.6 inchi dotat cu ecran de control tactil ce poate fi rotit la 360°


Transformer Book Flip TP500 flexibilitate si imaginatieMai multă flexibilitate și imaginație

Pentru noi, cei de la ASUS, oamenii È™i experienÈ›ele acestora sunt cele mai importante. Munca noastră este construită în jurul a ceea ce gândesc, simt È™i realizează cei din jurul nostru, toate aceste aspecte devenind elemente de design importante pentru o experiență de utilizare de-a dreptul deosebită. ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a oferi cel mai bun nivel de flexibilitate în utilizare, fiind echipat cu un ecran ce poate fi rotit È™i poziÈ›ionat în orice unghi, de la zero la 360 de grade. Bucură-te de avantajele oferite de către această nouă familie de laptop-uri ASUS, menite să răspundă tuturor cerinÈ›elor utilizatorilor.


Laptop de înaltă performanță dotat cu ecran de control tactil, placă video dedicată È™i tastatură ergonomică

Flip îÈ›i permite să te bucuri de un nivel înalt de productivitate datorită procesorului Core™ i7, puternic È™i eficient din punct de vedere energetic, cu care acesta vine echipat, dar È™i a soluÈ›iei video dedicate de înaltă performanță. În modul de utilizare laptop rulând Windows 8 vei putea îndeplini mult mai multe sarcini, chiar È™i atunci când nu te afli la birou.

Suport extrem de util ce îÈ›i permite să te bucuri pe deplin de filme, clipuri video, fotografii sau muzică


Partajează într-o manieră interactivă È™i rapidă prezentări, fotografii sau documente

Accesează modul vizualizare pentru a partaja cu uÈ™urință prezentări, documente È™i fotografii cu cei din jurul tău. Design-ul inteligent al balamalei îÈ›i permite să setezi ecranul la orice unghi, pentru un nivel excelent de vizualizare. De asemenea, tastatura È™i touchapd-ul sunt blocate automat, pentru a preveni activarea lor accidentală.


Tabletă cu sistem de operare Windows 8 și ecran de control tactil foarte precis, la rezoluție Full HD

Bucură-te de nivelul superior de confort în utilizare oferit de către o tabletă, dar È™i de puterea È™i opÈ›iunile extinse de conectivitate disponibile în cazul unui laptop. Flip se transformă cu uÈ™urință într-o tabletă Full HD foarte performantă, oferind un nivel ridicat de control prin intermediul ecranului tactil cu suport pentru gesturi È™i sistem de detecÈ›ie în 10 puncte. Navighează pe Internet, verifică-È›i căsuÈ›a de email sau relaxează-te cu jocurile tale favorite!


Transformer Book Flip TP500 din laptop in tabletaDin laptop în tabletă

ASUS Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a funcÈ›iona ca laptop, tabletă, sau o combinaÈ›ie a celor două. Este echipat cu un ecran de control tactil ce poate fi poziÈ›ionat la orice unghi, de la 0 la 360 grade. 

Pentru sarcini de serviciu, sistemul poate fi folosit ca un laptop normal. Pentru jocuri, transformă-l într-o tabletă dotată cu ecran Full HD. Iar pentru a urmări prezentări sau filme, poziÈ›ionează ecranul în orice unghi, pentru mai mult confort!

 

 


Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H

 

Design elegant și foarte atrăgător

SuprafeÈ›ele metalice cu un finisaj deosebit de atrăgător È™i atent realizat îi conferă modelului ASUS Transformer Book Flip un aspect foarte elegant. Numeroasele sale funcÈ›ii permit utilizarea foarte intuitivă, mobilitate ridicată È™i un stil de care te vei îndrăgosti. Oferind un design luxos dar uÈ™or de utilizat, ASUS Transformer Book Flip se concentrează pe detaliile cele mai importante, performanță de excepÈ›ie È™i funcÈ›ionalitate ieÈ™ită din comun.

 

 

 


Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului Full HD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combină cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a îÈ›i oferi cea mai bună experiență vizuală. Tehnologia ASUS Splendid ajustează în mod automat gama de culori È™i nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suportă rezoluÈ›ii de până la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigură o calitate ieÈ™ită din comun a imaginii È™i culori vibrante indiferent de tipul de conÈ›inut vizualizat, fie că este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H


Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H

 

Culori foarte puternice și realiste cu ajutorul ecranului FHD și a tehnologiei ASUS Splendid

ASUS Transformer Book Flip combină cele mai noi componente hardware cu tehnologiile exclusive ASUS pentru a îÈ›i oferi cea mai bună experiență vizuală. Tehnologia ASUS Splendid ajustează în mod automat gama de culori È™i nivelul de detaliu al ecranului Full HD, ce suportă rezoluÈ›ii de până la 1920x1080 pixeli. Aceasta asigură o calitate ieÈ™ită din comun a imaginii È™i culori vibrante indiferent de tipul de conÈ›inut vizualizat, fie că este vorba despre filme, jocuri sau fotografii.

 

ASUS Transformer Book Flip TP500 Sunet clar

 

Sunet clar și puternic

Întreaga lume este plină de sunet È™i fiecare notă are importanÈ›a ei. ASUS SonicMaster duce experienÈ›a sonoră la un cu totul alt nivel, oferind simÈ›urilor tale o experiență mult mai realistă. Bucură-te de un sunet clar, puternic È™i detaliat în muzică, filme, convorbiri sau chiar jocuri. SonicMaster combină componentele audio de calitate superioară, design-ului deosebit È™i software-ului extrem de performant pentru o experiență sonoră ieÈ™ită din comun.

 


Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H SonicMaster readuce sunetul la viață

ASUS Transformer Book Flip oferă cel mai bună experiență audio din clasa sa cu ajutorul tehnologiei exclusive SonicMaster. Tehnologia de înaltă precizie dezvoltată de către ASUS combină difuzoare È™i camere de rezonanță de dimensiuni mari cu un software optimizat, rezultatul fiind un sunet de-a dreptul spectaculos. Astfel, sistemul vine echipat cu un pachet multimedia complet, fiecare melodie, film È™i joc bucurându-se de cel mai bun, echilibrat È™i dinamic sunet.


Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H Definește-ți propriul sunet cu AudioWizard

ASUS AudioWizard dispune de cinci moduri de audiÈ›ie selectabile create pentru a-È›i satisface toate cerinÈ›ele È™i a optimiza calitatea sunetului în funcÈ›ie de condiÈ›iile ambientale. Bucură-te de un sunet foarte realist atunci când asculÈ›i muzică, urmăreÈ™ti filme sau te joci prin intermediul modurilor pre-setate È™i optimizate cu atenÈ›ie de către echipa ASUS Golden Ear. InterfaÈ›a proprietară a fost creată pentru a răspunde cerinÈ›elor utilizatorilor, fiind deci foarte uÈ™or de folosit È™i oferindu-È›i acces rapid È™i uÈ™or la conÈ›inutul tău favorit. Este atât de flexibilă încât îi poÈ›i schimba aspectul È™i comportamentul în doar câteva secunde.

 


Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H Lumea la o atingere distanță

ASUS pune foarte mare preÈ› pe îmbunătățirea continuă a experienÈ›ei de utilizare, iar ecranul de control tactil cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip îÈ›i va oferi o experiență de utilizare Windows 8 de calitate superioară, indiferent de unghiul din care priveÈ™ti. Tehnologia exclusivă de control tactil dezvoltată de către ASUS îi permite ecranului să fie mult mai sensibil È™i mai eficient decât alte modele convenÈ›ionale!


Atingerea lumii tale

Ecranul tactil de control cu suport pentru gesturi cu care a fost dotat Transformer Book Flip a fost proiectat pentru a maximiza experienÈ›a de utilizare intuitivă, indiferent că este folosit în modurile laptop sau tabletă. Senzorii tactili oferă un nivel de acurateÈ›e superior cerinÈ›elor standard în industrie, pentru un nivel ridicat de precizie la scriere, desen, etc. A venit timpul să poÈ›i atinge tot ceea ce vezi pe ecran!


Smart GestureTouchpad cu Smart Gesture

Touchpad-ul de dimensiuni mari, dotat cu sistem de detecÈ›ie multi-punct È™i tehnologie Smart Gesture, ce echipează modelul Flip îÈ›i permite să te bucuri de o experiență de utilizare naturală. Acesta oferă un nivel de interacÈ›iune simplu È™i precis, permiÈ›ând navigarea rapidă È™i efectuare comenzilor click dreapta pentru a accesa funcÈ›ii avansate chiar È™i în absenÈ›a unui mouse. Tehnologia exclusivă de respingere a contactelor false îmbunătățeÈ™te semnificativ acurateÈ›ea È™i viteza de răspuns, pentru o experiență generală mult mai bună în utilizare. Indiferent că navighezi într-o pagină web sau roteÈ™ti imaginile, ecranul nu îÈ›i va limita cu nimic experienÈ›a de utilizator.


Tastatură confortabilă, precisă și fiabilă

Tastatura ergonomică a fost creată pentru a-È›i uÈ™ura munca, mecanismul tastelor fiind special conceput pentru a permite un nivel ridicat de confort È™i viteză în utilizare, chiar È™i pentru perioade lungi de timp. ASUS Transformer Book Flip oferă o experiență de utilizare foarte precisă È™i ergonomică, reducând riscul producerii de erori. Tastatura de tip chichlet este perfect armonizată design-ului deosebit al acestui model, È™i oferă un nivel ridicat de fiabilitate. De asemenea, este rezistentă la acumulările de praf È™i restul, asigurând o calitate foarte bună în utilizarea pe termen lung.


Subtire rapid si puternicSubțire, dar mai rapid și puternic

Procesorul puternic din seria Intel® Core™ i7 permite un nivel ridicat de productivitate în orice aplicaÈ›ie, în timp ce soluÈ›ia grafică integrată de înaltă performanță îÈ›i permite să te bucuri de o experiență video de calitate superioară. Te poÈ›i delecta chiar È™i cu cele mai recente jocuri, ceea ce face din acest sistem soluÈ›ia perfectă pentru muncă, dar È™i pentru distracÈ›ie.


Accesibil instantaneu, nivel ridicat de siguranță a datelor

ASUS Transformer Book Flip permite revenirea în doar două secunde din modul aÈ™teptare prin intermediul funcÈ›iei Instant On. Acum poÈ›i să îÈ›i reiei activitatea exact de unde ai lăsat-o È™i nu trebuie să-È›i faci probleme legate de pierderea datelor – bateria oferă o autonomie de până la 14 zile în modul aÈ™teptare iar datele sunt salvate în mod automat atunci când nivelul de încărcare al bateriei scade sub 5%. FiÈ™ierele È™i programele pornite sunt păstrate în siguranță în memorie, aÈ™teptând să fie repornite.


Tehnologie avansată a bateriei pentru autonomie de trei ori mai bună

Bateria litiu-polimer cu care este echipat modelul Flip reprezintă o îmbunătățirea semnificativă față de tehnologia bateriilor clasice. Aceste baterii suportă de trei ori mai multe cicluri de încărcare decât bateriile obiÈ™nuite, ceea ce înseamnă că vor trebui înlocuite mult mai rar. Datorită acestor baterii cu durată de viață extinsă, ASUS Transformer Book Flip este de asemenea mult mai prietenos cu mediul înconjurător, necesitând mai puÈ›ine schimbări ale bateriei în timpul perioadei de exploatare. Tehnologie îmbunătățită, atenÈ›ie pentru mediul înconjurător È™i economie – toate acestea sunt posibile cu Flip.


USB 3.0 este de 10 ori mai rapid!

Flip este echipat cu un port USB 3.0 ce permite transferuri de date la viteze de până la 10 ori mai mari decât cele disponibile prin intermediul USB 2.0. Imaginează-È›i că acum vei putea transfera un fiÈ™ier de 50GB – echivalentul unui disc Blu-ray – în mai puÈ›in de două minute! InterfaÈ›a USB 3.0 nu este doar mai rapidă, este È™i mai fiabilă, mai stabilă È™i poate alimenta mult mai rapid orice dispozitiv conectat. USB 3.0 este compatibilă cu toate dispozitivele USB 2.0.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H.

» Specificatii Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H
Laptop Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H Convertible Ultrabook Intel Core i5 Broadwell 5200U up to 2.7GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Touchscreen Windows 8.1

Asus TP500LB-CJ015H

Laptop Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H Convertible Ultrabook Intel Core i5 Broadwell 5200U up to 2.7GHz 4GB DDR3L HDD 1TB nVidia GeForce 940M 2GB 15.6" HD Touchscreen Windows 8.1


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model procesor
i5-5200U
Frecventa
2.2 - 2.7GHz
Numar nuclee
2
Cache procesor
3 MB
Tehnologie fabricatie
14 nm
Arhitectura
Broadwell
Grafica integrata
HD 5500
Memorie
Capacitate memorie
4096 MB
Tip memorie
DDR3L (Low Voltage)
Frecventa memorie
1600MHz
Stocare
Capacitate HDD
1000GB
Interfata HDD / SSD
SATA
Viteza HDD
5400 RPM
Placa Video
Producator chipset
nVidia
Seria
GeForce
Model
940M
Memorie dedicata
2GB
Tip
DDR3
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Dedicata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie maxima
1366x768
Tip display
Glare
TouchScreen
Da
Sunet si comunicatii
Audio
Integrata ASUS SonicMaster
Difuzoare
Difuzoare Stereo incorporate
Microfon
Da
Retea Wireless
802.11b/g/n
Bluetooth
Da
Conectivitate
DC-in jack
Port DC-in pentru Incarcator
Total porturi USB
1 x USB 3.0 2 x USB 2.0
Iesire Audio
1 x Combo audio (casti + microfon)
HDMI
1 x High-Definition Multimedia Interface
Cititor Carduri
Da
Baterie
Tehnologie
Lithium-Ion
Numar celule
Baterie 3 cell
Software
Sistem de operare
Windows 8.1
Versiune
64 bit
Caracterisitici Fizice
Dimensiuni
380 x 258 x 22 mm
Greutate
2.26 Kg
LaptopAsusTransformerBookFlipTp500lb-cj015hConvertibleUltrabookIntelCoreBroadwell5200u2.7ghzDdr3lNvidiaGeforce940m15.6TouchscreenWindows
» Comentarii Asus Transformer Book Flip TP500LB-CJ015H
© 1994 - 2020 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert