Laptop AsusPRO Essential PU551LA-XO061H Intel Core i3 Haswell 4010U 1.7GHz 4GB DDR3 HDD 500GB Intel HD Graphics 4400 15.6" HD Windows 8.1

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului AsusPRO Essential PU551LA-XO061H au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

AsusPRO Essential PU551LA-XO061H

Notebook-urile din seria ASUSPRO PU Essential sunt accesibile și foarte fiabile. Ele au fost create în mod special pentru a răspunde cerințelor companiilor de dimensiuni mici și mijlocii și oferă un nivel ridicat de fiabilitate și securitate într-un pachet special conceput pentru segmentul business. Destinate în mod special firmelor în continuă dezvoltare, multe dintre care nu dispun de un departament IT dedicat, acestea îmbunătățesc productivitate și fiabilitatea. Pe scurt, sunt alegerea perfectă pentru companiile tinere în plină ascensiune.

ASUSPRO PU Essential sunt accesibile și foarte fiabile

Design profesional

ASUS PRO ESSENTIAL PU - Subtil si elegant

 

Subtil și elegant

Modelele din Seria ASUSPRO PU sunt fabricate dintr-o singură bucată, având astfel un aspect mult mai rezistent și fiabil. Design-ul este extins la partea de jos, eliminând toate componentele inutile și oferind un finisaj metalic foarte atrăgător.

 

 

 

Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută

Calitatea tastaturii este vitală pentru comunicațiile profesionale, și, din acest motiv, acest element este foarte important pentru clienții din mediul de afaceri. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria PU, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permițându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secțiune numerică completă și butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficiența în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

AsusPRO Essential PU - Tastatura confortabila

 

AsusPRO Essential PUTouchpad de dimensiuni mari cu suport pentru gesturi
Mai ușor de folosit și funcții de scroll, rotire și zoom mult mai precise

Suprafața touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporțională cu dimensiunile ecranului, pentru un look și mai atrăgător. Mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparținând unor firme concurente, acesta oferă control extins pentru gesturi, dar și un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuiește efective mouse-ul, reprezentând o soluție de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea și mărirea/micșorarea imaginii, precum și apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulți pași, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.


 

 

Ecran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilăEcran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă

Finisajul mat al ecranului sistemelor ASUSPRO previne reflexiile nedorite și reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariția amprentelor, făcându-ți toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a crește productivitate, suprafețele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic și dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă și plăcută la atingere.

 

Mai multă siguranță pentru afacerea ta

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO™ extrem de stricte

Utilizatorii din mediul de business și organizațional au cerințe mai ridicate în ceea ce privește standardele și fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obișnuite. În ciuda stricteții testelor, laptopurile și-au dovedit rezistența ridicată la cădere, dar și o performanță deosebită în ceea cep privește rezistența balamalelor, precum și în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecție anti-șoc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte

Unitate de stocare cu protecție anti-șoc previne pierderea datelor

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential oferă un nivel ridicat de protecție pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sistemele de absorbție a șocurilor ce protejează hard disk-ul împotriva șocurilor și loviturilor din timpul transportului. În plus, discul rigid dispune de un mecanism complet de protecție ce constă în soluția hardware G-sensor și software-ul pentru protecția unității de stocare ce previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menținere a securității și rezistenței datelor. Sistemul utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal și ridicat. Ultimul este activat în mod implicit și funcția de detectare a impactului rămâne permanent pornită.

Unitate de stocare cu protecție anti-șoc previne pierderea datelor

Productivitate crescută și ușurință în administrare

ASUSPRO Business CenterASUSPRO Business Center pentru 
administrarea PC-ului cu ajutorul unei soluții foarte simple

Ajută companiile de dimensiuni mici să-și administreze 
PC-urile într-o manieră simplă și eficientă

 

ASUSPRO Business Center este o platformă complet nouă ce include elemente hardware, software și firmware permițându-le utilizatorilor să se bucure de capabilități unice de securitate și productivitate. Aceasta se adresează în mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificând procesul de administrare și ușurința în utilizare.

Funcția Wake-on-LAN(WOL) permite pornirea PC-ului prin simpla transmitere a unui mesaj în rețea

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential includ un modul încorporat plăcii de bază ce suportă funcția Wake-on-LAN (WOL). Aceasta permite pornirea PC-ului din modul așteptare prin transmiterea unui mesaj în rețea cu ajutorul interfețelor LAN. Funcția este extrem de importantă pentru mentenanța și suportul la distanță al PC-urilor.

Sistem de alertare inteligent pentru schimbarea bateriei şi conectarea alimentării

Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune disponibilă opțional, ce oferă o autonomie extinsă, iar adăugarea unei baterii externe poate chiar dubla durata de viață a bateriei. De asemenea, bateriile pot fi înlocuite cu ușurință, atunci când este cazul. În cazul în care adaptorul de alimentare nu este conectat în mod corect la laptop, conectorul inteligent integrat sistemelor din Seria PU va genera o alertă, prevenind întreruperea bruscă a alimentării și orice întârziere a lucrului.

 

Conectivitate permanentă prin intermediul tehnologiilor dual-band Wi-Fi și 4G LTE *

Seria ASUSPRO PU oferă acum conectivitate 4G LTE și dual-band Wi-Fi, astfel încât utilizatorii rămân în permanență conectați. Soluția Wi-Fi dual-band suportă frecvențele de 2.4GHz și 5GHz pentru un nivel maxim de flexibilitate, în timp ce tehnologia 4G LTE este de până la 10 ori mai rapidă decât conexiunile de date mobile anterioare.

*Soluția 4G LTE este disponibilă numai în cazul seriei PU551.

USB 3.0 și USB Charger+USB 3.0 și USB Charger+ asigură transferuri de date ultra-rapide și alimentează foarte rapid dispozitivele portabile

Notebook-urile sunt echipate cu o interfață USB 3.0 ultra-rapidă de ultimă generație, asigurând transferul de date la cele mai ridicate viteze disponibile, de 10 mai bune decât cele oferite de interfețele USB 2.0. Soluția software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu ușurință telefoanele inteligente, player-ele multimedia și alte dispozitive portabile chiar și atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul așteptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

Green ASUS

ASUS se numără printre promotorii proceselor de producție ecologice, minimalizând impactul asupra mediului înconjurător prin intermediul unei inițiative numite GreenASUS. Aceasta acoperă patru arii de interes: design ecologic, procese de producție ecologice, procese de achiziție ecologice, dar și servicii și marketing ecologice. ASUS este dedicată idealului salvării mediului înconjurător prin dezvoltarea de noi produse într-un mod responsabil, iar Seria ASUSPRO reușește să combine într-un mod perfect costuri reduse de producție și utilizare cu cele mai ridicate standarde de mediu. Produsele sunt de asemenea certificate EPEAT, Energy Star și RoHS.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online AsusPRO Essential PU551LA-XO061H.

» Specificatii AsusPRO Essential PU551LA-XO061H
Laptop AsusPRO Essential PU551LA-XO061H Intel Core i3 Haswell 4010U 1.7GHz 4GB DDR3 HDD 500GB Intel HD Graphics 4400 15.6" HD Windows 8.1

Asus PU551LA-XO061H


Procesor
Procesor
Intel Core i3
Model Procesor
i3-4010U
Frecventa
1.7 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
22 nm
Nucleu
Haswell
Grafica integrata
HD 4400
Memorie
Capacitate
4 GB
Tip memorie
DDR3L
Frecventa
1600 MHz
Sloturi RAM
2
Slot 1
4096 MB
Stocare
Capacitate
500 GB
Viteza
5400 rpm
Interfata
SATA
Unitate optica
DVD-RW
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 4400
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
15.6 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster Lite
Altele
Suport MaxxAudio
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 a/b/g/n
Bluetooth
4.0
Porturi
USB 2.0
2
USB 3.0
2
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Camera web
HD
Cititor carduri
4-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC, MMC
Tastatura numerica
Da
Tastatura layout
US
Securitate
Security lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Cititor amprenta
Da
Baterie
Tip
Li-ion
Numar celule
6
Putere
56 Whr
Software
Sistem de operare
Windows 8.1
Versiune
64 bit
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
380 x 256 x 28.2 mm
Greutate
2.5 kg
Culoare
Negru
» Comentarii AsusPRO Essential PU551LA-XO061H
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert