Laptop AsusPRO Essential PU301LA-RO079H Intel Core i5 Haswell 4200U up to 2.6GHz 8GB DDR3 HDD 500GB Intel HD Graphics 4400 13.3" HD WiDi Modul 3G 4G Windows 8

COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus Pro Essential PU301LA-RO079H au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

Asus Pro Essential PU301LA-RO079H

Notebook-urile din seria ASUSPRO PU Essential sunt accesibile È™i foarte fiabile. Ele au fost create în mod special pentru a răspunde cerinÈ›elor companiilor de dimensiuni mici È™i mijlocii È™i oferă un nivel ridicat de fiabilitate È™i securitate într-un pachet special conceput pentru segmentul business. Destinate în mod special firmelor în continuă dezvoltare, multe dintre care nu dispun de un departament IT dedicat, acestea îmbunătățesc productivitate È™i fiabilitatea. Pe scurt, sunt alegerea perfectă pentru companiile tinere în plină ascensiune.

Asus Pro Essential PU301LA-RO079H

Design profesional

ASUS PRO ESSENTIAL PU - Subtil si elegant

 

Subtil și elegant

Modelele din Seria ASUSPRO PU sunt fabricate dintr-o singură bucată, având astfel un aspect mult mai rezistent È™i fiabil. Design-ul este extins la partea de jos, eliminând toate componentele inutile È™i oferind un finisaj metalic foarte atrăgător.

 

 

 

Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută

Calitatea tastaturii este vitală pentru comunicaÈ›iile profesionale, È™i, din acest motiv, acest element este foarte important pentru clienÈ›ii din mediul de afaceri. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria PU, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permiÈ›ându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secÈ›iune numerică completă È™i butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficienÈ›a în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.

Asus Pro Essential PU301LA-RO079H

 

AsusPRO Essential PUTouchpad de dimensiuni mari cu suport pentru gesturi
Mai ușor de folosit și funcții de scroll, rotire și zoom mult mai precise

SuprafaÈ›a touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporÈ›ională cu dimensiunile ecranului, pentru un look È™i mai atrăgător. Mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparÈ›inând unor firme concurente, acesta oferă control extins pentru gesturi, dar È™i un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuieÈ™te efective mouse-ul, reprezentând o soluÈ›ie de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea È™i mărirea/micÈ™orarea imaginii, precum È™i apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulÈ›i paÈ™i, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.

Asus Pro Essential PU301LA-RO079H
 

 

Asus Pro Essential PU301LA-RO079HEcran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă

Finisajul mat al ecranului sistemelor ASUSPRO previne reflexiile nedorite È™i reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariÈ›ia amprentelor, făcându-È›i toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a creÈ™te productivitate, suprafeÈ›ele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic È™i dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă È™i plăcută la atingere.

 

Mai multă siguranță pentru afacerea ta

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO™ extrem de stricte

Utilizatorii din mediul de business È™i organizaÈ›ional au cerinÈ›e mai ridicate în ceea ce priveÈ™te standardele È™i fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obiÈ™nuite. În ciuda stricteÈ›ii testelor, laptopurile È™i-au dovedit rezistenÈ›a ridicată la cădere, dar È™i o performanță deosebită în ceea cep priveÈ™te rezistenÈ›a balamalelor, precum È™i în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecÈ›ie anti-È™oc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.

Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte

Unitate de stocare cu protecție anti-șoc previne pierderea datelor

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential oferă un nivel ridicat de protecÈ›ie pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sistemele de absorbÈ›ie a È™ocurilor ce protejează hard disk-ul împotriva È™ocurilor È™i loviturilor din timpul transportului. În plus, discul rigid dispune de un mecanism complet de protecÈ›ie ce constă în soluÈ›ia hardware G-sensor È™i software-ul pentru protecÈ›ia unității de stocare ce previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menÈ›inere a securității È™i rezistenÈ›ei datelor. Sistemul utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal È™i ridicat. Ultimul este activat în mod implicit È™i funcÈ›ia de detectare a impactului rămâne permanent pornită.

Asus Pro Essential PU301LA-RO079H

Productivitate crescută È™i uÈ™urință în administrare

ASUSPRO Business CenterASUSPRO Business Center pentru 
administrarea PC-ului cu ajutorul unei soluții foarte simple

Ajută companiile de dimensiuni mici să-È™i administreze 
PC-urile într-o manieră simplă È™i eficientă

 

ASUSPRO Business Center este o platformă complet nouă ce include elemente hardware, software È™i firmware permiÈ›ându-le utilizatorilor să se bucure de capabilități unice de securitate È™i productivitate. Aceasta se adresează în mod special companiilor de dimensiuni mici ce nu dispun de un departament IT dedicat, simplificând procesul de administrare È™i uÈ™urinÈ›a în utilizare.

FuncÈ›ia Wake-on-LAN(WOL) permite pornirea PC-ului prin simpla transmitere a unui mesaj în reÈ›ea

Notebook-urile din Seria ASUSPRO PU Essential includ un modul încorporat plăcii de bază ce suportă funcÈ›ia Wake-on-LAN (WOL). Aceasta permite pornirea PC-ului din modul aÈ™teptare prin transmiterea unui mesaj în reÈ›ea cu ajutorul interfeÈ›elor LAN. FuncÈ›ia este extrem de importantă pentru mentenanÈ›a È™i suportul la distanță al PC-urilor.

Asus Pro Essential PU301LA-RO079HSistem de alertare inteligent pentru schimbarea bateriei ÅŸi conectarea alimentării

Bateria interschimbabilă poate fi înlocuită cu o versiune disponibilă opÈ›ional, ce oferă o autonomie extinsă, iar adăugarea unei baterii externe poate chiar dubla durata de viață a bateriei. De asemenea, bateriile pot fi înlocuite cu uÈ™urință, atunci când este cazul. În cazul în care adaptorul de alimentare nu este conectat în mod corect la laptop, conectorul inteligent integrat sistemelor din Seria PU va genera o alertă, prevenind întreruperea bruscă a alimentării È™i orice întârziere a lucrului.

 

Conectivitate permanentă prin intermediul tehnologiilor dual-band Wi-Fi și 4G LTE *

Seria ASUSPRO PU oferă acum conectivitate 4G LTE È™i dual-band Wi-Fi, astfel încât utilizatorii rămân în permanență conectaÈ›i. SoluÈ›ia Wi-Fi dual-band suportă frecvenÈ›ele de 2.4GHz È™i 5GHz pentru un nivel maxim de flexibilitate, în timp ce tehnologia 4G LTE este de până la 10 ori mai rapidă decât conexiunile de date mobile anterioare.

*SoluÈ›ia 4G LTE este disponibilă numai în cazul seriei PU551.

USB 3.0 și USB Charger+ Asus Pro Essential PU301LAUSB 3.0 și USB Charger+ asigură transferuri de date ultra-rapide și alimentează foarte rapid dispozitivele portabile

Notebook-urile sunt echipate cu o interfață USB 3.0 ultra-rapidă de ultimă generaÈ›ie, asigurând transferul de date la cele mai ridicate viteze disponibile, de 10 mai bune decât cele oferite de interfeÈ›ele USB 2.0. SoluÈ›ia software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu uÈ™urință telefoanele inteligente, player-ele multimedia È™i alte dispozitive portabile chiar È™i atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul aÈ™teptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.

Green ASUS

ASUS se numără printre promotorii proceselor de producÈ›ie ecologice, minimalizând impactul asupra mediului înconjurător prin intermediul unei iniÈ›iative numite GreenASUS. Aceasta acoperă patru arii de interes: design ecologic, procese de producÈ›ie ecologice, procese de achiziÈ›ie ecologice, dar È™i servicii È™i marketing ecologice. ASUS este dedicată idealului salvării mediului înconjurător prin dezvoltarea de noi produse într-un mod responsabil, iar Seria ASUSPRO reuÈ™eÈ™te să combine într-un mod perfect costuri reduse de producÈ›ie È™i utilizare cu cele mai ridicate standarde de mediu. Produsele sunt de asemenea certificate EPEAT, Energy Star È™i RoHS.

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online Asus Pro Essential PU301LA-RO079H.

» Specificatii Asus Pro Essential PU301LA-RO079H
Laptop AsusPRO Essential PU301LA-RO079H Intel Core i5 Haswell 4200U up to 2.6GHz 8GB DDR3 HDD 500GB Intel HD Graphics 4400 13.3" HD WiDi Modul 3G 4G Windows 8

Asus PU301LA-RO079H


Procesor
Procesor
Intel Core i5
Model Procesor
i5-4200U
Frecventa
1.6 - 2.6 GHz
Numar nuclee
2
Smart Cache
3 MB
Tehnologie
22 nm
Arhitectura
Haswell
Grafica integrata
HD 4400
Memorie
Capacitate
8 GB
Tip memorie
DDR3
Frecventa
1600 MHz
Numar sloturi
1
Slot 1
8192 MB
Stocare
Capacitate
500 GB
Viteza
7200 rpm
Interfata
SATA
Placa Video
Producator chipset
Intel
Seria
GMA
Model
HD 4400
Suport DirectX 11
Da
Placa video
Integrata
Display
Diagonala
13.3 inch
Rezolutie
1366 x 768 pixeli
Format
HD
Iluminare
LED backlight
Suprafata
Anti-Glare
Sunet
Sunet
HD Audio
Microfon incorporat
Da
Sistem
Stereo
Tehnologii
SonicMaster Lite
Altele
Suport MaxxAudio
Conectivitate
LAN
10/100/1000 Mbps
Wireless
802.11 a/b/g/n
Bluetooth
4.0
Suport 3G
Da
Suport 4G
Da
Porturi
USB 2.0
2
USB 3.0
1
RJ-45
1
HDMI
1
VGA
1
Iesire audio
1x Combo
Multimedia
Suport WiDi
Da
Camera web
HD
Cititor carduri
4-in-1
Carduri suportate
SD, SDHC, SDXC, MMC
Tastatura
Spill-resistant keyboard
Securitate
Kensington lock
Da
Parola Bios
Da
Parola HDD
Da
Cititor amprenta
Da
Baterie
Tip
Li-Polymer
Numar celule
3
Putere
44 Whr
Software
Sistem de operare
Windows 8
Versiune
64 bit
Caracteristici Fizice
Dimensiuni
331 x 234.5 x 26.3 mm
Greutate
1.75 kg
Culoare
Gri
» Comentarii Asus Pro Essential PU301LA-RO079H
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert