LAPTOP ASUS UX303LN-R4338D 13.3" FHD LED INTEL CORE I7-5500U 4GB 750G NVIDIA GeForce 840M 2GB WLAN FREE DOS

LAPTOP ASUS UX303LN-R4338D 13.3" FHD LED INTEL CORE I7-5500U 4GB 750G NVIDIA GeForce 840M 2GB WLAN FREE DOS
COMANDA PRODUSUL TELEFONIC

0726.262.747 • 0344.401.060

Fotografiile produsului Asus UX303LN-R4338D au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachet!

LAPTOP ASUS UX303LN-R4338D 13.3" FHD LED INTEL CORE I7-5500U 4GB 750G NVIDIA GeForce 840M 2GB WLAN FREE DOS

ZenBook UX303 Design nou si rafinat

Design nou și rafinat, culori elegante

Zenbook este un Ultrabook™ de înaltă clasă ce oferă o combinaÈ›ie foarte armonioasă de eleganță, uÈ™urință în utilizare È™i performanță. UX303 duce toate aceste calități la nivelul următor de sofisticare datorită formei noi È™i elegante, precum È™i a atrăgătoarei scheme de culori Maro Fumuriu È™i a finisajului metalic, esenÈ›ial pentru stilul Zen. Liniile clasice ale modelului Zenbook, ultra-uÈ™or È™i ultra-subÈ›ire, sunt accentuate suplimentar datorită profilului redus, cu o grosime de doar 3mm în partea din față. Este un sistem atrăgător, elegant, puternic È™i mereu de actualitate – este Zenbook UX303!

ZenBook UX303 Culori puternice contrast excelentCulori puternice, contrast excelent

Bucură-te de o experiență grafică extraordinară cu ajutorul ecranului tactil QHD+ de 13.3 inchi ce oferă o rezoluÈ›ie incredibilă, de 3200 x 1800 – de cinci ori mai mare decât a unui ecran standard de înaltă definiÈ›ie. Luminozitatea maximă de 300 nits (candele/metru pătrat), rata de contrast de 770:1, finisajul mat È™i gama largă de culori suportate (72% NTSC) îÈ›i permit să te bucuri de un negru intens È™i alb extraordinar de pur, pentru imagini È™i clipuri video foarte clare È™i realiste.

 

 

Unghiuri largi de vizualizare

Unghiuri largi de vizualizare

Datorită tehnologiei IPS (in-plane switching) cu care a fost dotat ecranul LCD, Zenbook UX303 oferă unghiuri foarte largi de vizualizare a ecranului, de până la 170 de grade. Astfel, te poÈ›i bucura de imagini clare È™i luminoase, indiferent de unghiul din care priveÈ™ti ecranul. De asemenea, această tehnologie face din UX303 soluÈ›ia perfectă pentru partajarea fotografiilor sau clipurilor video cu prietenii, familia sau colegii.

 

Apeluri video cu claritate de cristal

 

Apeluri video cu o claritate de cristal

Zenbook UX303 este companionul ideal pentru călătorii, indiferent de scopul acestora. Camera video HD 720p încorporată, ce permite înregistrarea video la 30 fps, îÈ›i va permite să È›ii legătura cu familia sau prietenii prin intermediul apelurilor video de o claritate ieÈ™ită din comun, senzorul de înaltă sensibilitate oferind o calitate foarte bună a imaginii, chiar È™i în condiÈ›ii de iluminare slabă.

ZenBook UX303 putere optima

Putere optimă

Zenbook UX303 este un Ultrabook™ foarte performant. Echipat cu procesor Intel® Core™ de a 4-a generaÈ›ie, până la varianta i7 È™i soluÈ›ie de stocare a datelor de ultimă generaÈ›ie, UX303 nu te va lăsa niciodată să aÈ™tepÈ›i. Oferind funcÈ›ionare fără efort chiar È™i în cazul rulării mai multor aplicaÈ›ii concomitent, redare de conÈ›inut video în cele mai bune condiÈ›ii È™i lansarea foarte rapidă a aplicaÈ›iilor, Zenbook UX303 este întotdeauna la dispoziÈ›ia ta. De asemenea, este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie, oferind o autonomie sporită.

Soluție de stocare avansată

SoluÈ›iile de stocare a datelor ce oferă viteze foarte ridicate de acces sunt cruciale pentru pornirea rapidă a sistemului È™i o experiență de utilizare cât mai plăcută. Zenbook UX303 beneficiază ce una dintre cele mai performante soluÈ›ii de acest fel, formată dintr-un hard disk hibrid cu o capacitate de stocare de până la 500GB, însoÈ›it de un SSD SATA cu capacitatea de până la 512GB È™i viteze de până la 6Gbit/s. Salvarea sau încărcarea fiÈ™ierelor de dimensiuni mari este acum incredibil de rapidă, în comparaÈ›ie cu hard disk-urile tradiÈ›ionale, în timp ce timpii de pornire sunt de asemenea reduÈ™i semnificativ. Unitățile SSD sunt rezistente È™i durabile, oferindu-i modelului Zenbook un nivel super de fiabilitate.

Performanțe grafice la nivel de PC desktopPerformanțe grafice la nivel de PC desktop

Pentru a beneficia din plin de calitățile ecranului său extraordinar, UX303 foloseÈ™te soluÈ›ii grafice foarte performante, până la placa video dedicată NVIDIA® GeForce® GT840M dotată cu 2GB de memorie video. Aceasta este capabilă să ofere o calitate video comparabilă cu cea a sistemelor desktop, permiÈ›ând randarea foarte cursivă a clipurilor video de înaltă rezoluÈ›ie È™i a celor mai recente jocuri.

USB 3.0 pentru transferuri de 10x mai rapide

Toate cele trei port-uri USB cu care vine echipat UX303 sunt de tipul SuperSpeed USB 3.0, permiÈ›ând transferul datelor la viteze de până la 10 ori mai ridicate decât standardul USB 2.0. În cazul unei soluÈ›ii externe de stocare compatibile, chiar È™i clipurile video de dimensiuni mari (mai mulÈ›i GB) pot fi deschise mult mai rapid. De asemenea, interfaÈ›a USB 3.0 oferă mai multă putere soluÈ›iilor portabile, iar tehnologia exclusivă ASUS USB Charger+ permite reîncărcarea acestor dispozitive de două ori mai rapid decât în cazul unui port USB normal. Pentru un nivel superior de confort, dispozitivele externe pot fi reîncărcate chiar È™i atunci când Zenbook UX303 este oprit.

USB 3.0 pentru transferuri de 10x mai rapide

Autonomie extinsaAutonomie extinsă

Componentele cu un nivel superior de eficiență energetică, precum procesoarele Intel® Core™ i7 sau soluÈ›ia SSD, asigură o autonomie de până la 7 ore, permiÈ›ându-È›i să lucrezi o zi întreagă fără a trebui să realimentezi bateria. SoluÈ›ia exclusivă Super Hybrid Technology II poate creÈ™te autonomia cu până la 25% în cazul aplicaÈ›iilor ce necesită mai puÈ›ine resurse, iar cu funcÅ£ia Instant On poÈ›i reporni sistemul din modul aÈ™teptare în doar două secunde.

SonicMaster pentru un sunet incredibil.

Un laptop incredibil merită un sunet pe măsură, È™i, din acest motiv, echipa de ingineri audio ASUS Golden Ear a dezvoltat soluÈ›ia audio SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower® de la Bang & Olufsen. SonicMaster îÈ›i permite să te bucuri de cel mai bun sunet pe care l-ai ascultat vreodată pe un laptop, cu un bass puternic È™i profund È™i o claritate deosebită a detaliilor.

SonicMaster pentru un sunet incredibil.

Difuzoare de putere mare

Pentru a atinge un nivel optim de calitate a sunetului, UX303 utilizează difuzoare foarte performante, echipate cu bobine vocale È™i magneÈ›i de dimensiuni mari. În plus, camerele de rezonanță de dimensiuni mari È™i carcasa de aluminiu contribuie la obÈ›inerea unui sunet remarcabil de puternic.

Optimizare audio cu AudioWizard

Sursele de sunet diferite necesită È™i setări diferenÈ›iate, o sarcină uÈ™urată semnificativ cu ajutorul tehnologiei exclusive AudioWizard cu care a fost echipat modelul UX303. Oferind cinci moduri de funcÈ›ionare pre-setate pentru diferite scenarii de utilizare - muzică, filme, dialog, jocuri È™i înregistrare — AudioWizard garantează faptul că te vei bucura în permanență de cel mai bun sunet, indiferent de natura conÈ›inutului audio.

Optimizare audio cu AudioWizard

Microfoane încorporate pentru calitate ridicată

Sistemul de microfoane în serie îÈ›i oferă calitate superioară pentru convorbiri È™i conferinÈ›e la distanță. Filtrele de anulare a zgomotului reduc semnificativ zgomotul ambiental, iar soluÈ›ia acustică de anulare a ecoului îmbunătăţeÅŸte calitatea. Tehnologia Beam-Forming focalizează zona de înregistrare pe un con cu deschiderea de 60°, pentru a înregistra doar vocea ta.

Stochează, partajează și sincronizeazăStochează, partajează și sincronizează

SoluÅ£ia cloud de la ASUS reprezintă cea mai completă platformă online, accesibilă oriunde È™i prin intermediul unei game extinse de dispozitive. AplicaÅ£ia ASUS WebStorage îÅ£i permite să stochezi, partajezi È™i sincronizezi orice, de la prezentări de afaceri la albume foto È™i conÈ›inut multimedia. Fiecare Zenbook UX303 oferă 32/16GB spaÈ›iu de stocare gratuit prin WebStorage, timp de 3 ani/1 an.

 

 

 

Creat pentru control tactilCreat pentru control tactil

Zenbook UX303 este construit în jurul conceptului de control tactil. Cu ajutorul ecranului tactil, a touchpad-ului precis cu control pentru gesturi È™i a tastaturii cu iluminare foarte inteligent construite, fiecare element al modelului UX303 a fost creat pentru a oferi o experiență optimă de utilizare sub Windows 8.1.

Ecran de control tactil precis și fiabil

SoluÈ›iile de control tactil se pot dovedi a fi imprecise È™i de-a dreptul frustrante în utilizare din când în când, dar ele funcÈ›ionează perfect în cazul lui Zenbook UX303. Acesta utilizează senzori tactili cu o suprafață cu 30% mai redusă, comparativ cu soluÈ›iile standard, ceea ce conduce la obÈ›inerea unui nivel foarte bun de performanță în ceea ce priveÈ™te controlul tactil. Indiferent că desenezi, scrii sau navighezi sub Windows 8.1, UX303 reacÈ›ionează instantaneu È™i foarte precis.

Touchpad mare cu Smart GesturesTouchpad mare cu Smart Gestures

Oferind acelaÈ™i format ca È™i ecranul principal (16:9), touchpad-ul de dimensiuni mari cu care a fost echipat UX303 a fost creat în mod special pentru a fi cât mai intuitiv È™i precis. FuncÈ›ia Gesturi Inteligente (Smart Gestures) simulează numeroase gesturi tactile suportate sub sistemul de operare Windows 8.1, precum activarea marginii din dreapta pentru accesul rapid la bara de instrumente. FuncÈ›ia Gesturi Inteligente este compatibilă ÅŸi cu o gamă largă de aplicaÈ›ii.

Tastatură iluminată pentru confort

Tastatura rămâne opÈ›iunea de control preferată de cei mai mulÈ›i utilizatori È™i, din acest motiv, am echipat modelul Zenbook UX303 cu cea mai bună tastatură disponibilă pe piață. Fiecare tastă este echilibrată, necesitând un anumit nivel prestabilit de forță la apăsare È™i oferind o cursă optimizată, pentru un nivel ridicat de confort È™i un nivel scăzut de zgomot în utilizare. În plus, aceasta îÅŸi ajustează nivelul de iluminare în funcÈ›ie de lumina ambientală, astfel încât vei putea vedea tastele întotdeauna, chiar È™i pe întuneric complet.

Tastatură iluminată pentru confort

Desktop-ul, reinventatDesktop-ul, reinventat

Windows 8 respectă cerinÅ£ele utilizatorului ÅŸi îÈ›i permite să îndeplineÈ™ti mai multe sarcini concomitent. PoÈ›i alătura două aplicaÈ›ii diferite È™i naviga pe Internet în timp ce urmăreÈ™ti un clip video sau discuta cu un coleg în timp ce editezi un document. Datorită funcÈ›iei de căutare Bing implementată la nivel de desktop, ce afiÈ™ează rezultatele căutării (fiÈ™iere, aplicaÈ›ii sau site-uri web) într-o manieră unitară, Windows 8 îmbunătățeÈ™te productivitatea.

Conectat în orice moment

Zenbook UX303 este echipat cu cele mai moderne tehnologii wireless, permiÈ›ându-È›i să rămâi permanent conectat. SoluÈ›ia Wi-Fi dual-band 802.11ac oferă flexibilitate portabilă completă, suportând atât reÈ›elele pe 2.4GHz cât È™i cele pe 5GHz, rapid ÅŸi fără interferenÈ›e. Zenbook UX303 este echipat ÅŸi cu un modul Bluetooth 4.0 de ultimă generaÈ›ie cu consum redus, astfel încât poÈ›i conecta cu uÈ™urință smartphone-uri È™i tablete compatibile, fără a-È›i face griji în legătura cu durata de viață a bateriei.

 

 

» Scurta descriere

De la Bocris poti cumpara online LAPTOP ASUS UX303LN-R4338D 13.3" FHD LED INTEL CORE I7-5500U 4GB 750G NVIDIA GeForce 840M 2GB WLAN FREE DOS.

» Specificatii
LAPTOP ASUS UX303LN-R4338D 13.3" FHD LED INTEL CORE I7-5500U 4GB 750G NVIDIA GeForce 840M 2GB WLAN FREE DOS

Asus UX303LN-R4338D


» Comentarii
© 1994 - 2021 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
www.price.ro - your shopping expert