Noile Laptopuri Business de la Toshiba

Adaugat de in categoria Informatii la data 04/Aprilie/2014 . 0 Comentarii.
Noile Laptopuri Business de la Toshiba

Durabilitate si performanta

Va prezentam un videoclip unde puteti vedea cum se testeaza laptopurile business Toshiba. Laptop-urile testate sunt Toshiba Portege Z930, Toshiba Portege R930, Toshiba Tecra R940, Toshiba Tecra R930 si Toshiba Tecra R950. Acestea au fost supuse la testele HALT (Highly Accelerated Life Test): vibratii, varsare lichid, presiune, cadere toate respectand standardele TÃœV Rheinland.

 

Seria Satellite Pro C50-A

Fiecare Satellite Pro C50-A se caracterizează prin calitate, fiabilitate şi valoare încorporată. Având o gamă largă de opţiuni şi configuraţii, poate fi conceput conform cerinţelor dvs. specifice de lucru. E suficient să îl deschideţi şi e pregătit de lucru.

Cele mai recente procesoare Intel vă oferă o performanţă impresionantă încă de la început. În plus, există un set complet de porturi pentru conexiuni mai rapide şi mai simple la reţea şi la alte dispozitive. Cu o funcţionalitate completă de la o marcă de încredere, acest Satellite Pro accesibil este întotdeauna pregătit pentru afaceri.

 

Seria Tecra R950

Sa trecem la afaceri cu noul Tecra R950. Este laptopul perfect de 39,6 cm (15,6 "), pentru afacerile care au nevoie de performanta de lunga durata. Construit pentru a dura, acesta ofera pana la 10 de ore de viata a bateriei, pentru o zi intreaga la birou si este extrem de subtire si usor, cu un design nou, folosind materiale compozite de inalta rezistenta. Ecranul anti-reflexie si dispozitivul de andocare dedicat fac din el o companie confortabila si versatila. Dispunand de cele mai noi tehnologii de administrare si securitate built-in, acesta este ideal pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

 

Seria Portégé Z30-A

Având un design premium extrem de subţire, care conferă portabilitate sporită în timpul deplasărilor şi inspiră profesionalism la superlativ, laptopul Toshiba Portégé Z30-A de 33,8 cm a fost conceput pentru a asigura continuitatea activităţilor profesionale.

Bateria cu durată mare de funcţionare, porturile de dimensiuni standard şi procesorul Intel® Core™ din a 4-a generaţie pentru Ultrabook™ vă ajută să vă îndepliniţi cu succes activităţile profesionale cotidiene. În plus, datorită faptului că laptopul Portégé Z30-A include într-o carcasă extrem de rezistentă tehnologii de securitate şi de capacitate a gestionării de înalt nivel, datele dvs. vor fi şi ele protejate. Înalta performanţă întâlneşte ultramobilitatea pe laptopul Portégé Z30-A.

 

Seria Portégé Z10t-A

Cu un laptop puternic şi o tabletă de înaltă performanţă într-un singur dispozitiv de 29,5 cm (11,6"), Portégé Z10t-A Ultrabook™ de la Toshiba se adaptează oricăror schimbări profesionale necesare.

Este conceput pentru afaceri, deci îl puteţi utiliza ca laptop pentru a scrie mesaje de e-mail în drum spre o şedinţă, apoi treceţi cu un clic în modul tabletă pentru a scrie notiţe când ajungeţi acolo. Procesorul Intel Core pentru Ultrabook™ vă va oferi toată puterea necesară pentru a face faţă sarcinilor, la birou sau în afara acestuia. Şi pentru că este dotat cu Windows 8 Pro, vă puteţi baza pe o experienţă intuitivă, indiferent dacă utilizaţi ecranul tactil, suportul tactil sau tastatura.

Modificat la: 19/Februarie/2015
© 1994 - 2024 BOCRIS SERV S.R.L. | CUI: RO6260085, REG. COM.: J29/2413/1994 ANPC
solutionarea alternativa a litigiilor
solutionarea online a litigiilor